Home Forums Plugin Support WP Project Manager Pro New Setup: A Few Remaining Items I Couldn't Resolve Searching Forums

This topic is: resolved

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  Adlen 3 years, 8 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #69248

    Adlen
    Member
    Post count: 3

    Hi there-

    I was able to work through most issues I THOUGHT I had but have a few items / questions that remain.

    1) I don’t understand how search works. I see it DOES work on Groups and Groups > Members. On Projects page, the filter by Category is working but the Search by Client and Search All does nothing… On the wedevs demo, almost same thing. As you type, projects appear but no way to select it to SHOW the chosen project. http://demo.wedevs.com/pm/projects

    2) While working on the website the datepicker on front end stopped showing up…had done nothing but add new tasks, no css or file related anything. saw this but wouldn’t it have not worked prior as well? https://wedevs.com/support/topic/jquery-calendar-conflict-bug/

    3) Why does clicking on a project from within the group view not take you into the project but back to the Group?
    example: I'm here: /groups/communication-strategy-working-group/projects/
    I hover over a project's title and see the URL /groups/communication-strategy-working-group/?project_id=7738. When I click the title, I'm taken to that same URL but it displays the Group landing (Home tab with url that is /groups/communication-strategy-working-group/)

    4) When logged in as admin, I see a single project name PROJECTS – not visible in backend, shows up under ALL groups. Same as mentioned here: https://wedevs.com/support/topic/frontend-showing-an-extra-projects-tab

    5) When in a Project on the Message tab, upon submitting a new message, I am taken back to the My Groups landing page rather than remaining on the same Message tab or going back to the Project’s landing page. Seems odd…

    6) Notification email: Permalink : comment link is taking me to My Groups landing page. I can see the link goes to /groups/?project_id=7738&tab=message&action=single&message_id=7748/#cpm-comment-104 but it’s redirecting to /groups/

    A similar thing happens with new task email – even though the final URL looks right in the browser, it displays the My Groups landing page
    A new task has been assigned to you on Project 1: Mission Statement
    Task List URL: Create Mission Statement /groups/?project_id=7738&tab=task&action=single&list_id=7743
    Task URL: Initial Mission Statement Ideas /groups/?project_id=7738&tab=task&action=todo&list_id=7743&task_id=7744

    Thank you so much!

    #69409

    Nayem
    Moderator
    Post count: 6480

    Please provide your login details by using this form: http://wedevs.com/provide-login-details/. I will have a look what is going wrong.

    Thank you 🙂

    #69423

    Adlen
    Member
    Post count: 3

    I submitted login details right after creating this post. Thanks!

    #69488

    Nayem
    Moderator
    Post count: 6480

    Hello Adlen,

    I will check your site as soon as possible. Please keep patience.

    Thanks.

    #71033

    Adlen
    Member
    Post count: 3

    This ticket can be closed. Going another route. Thanks.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘New Setup: A Few Remaining Items I Couldn't Resolve Searching Forums’ is closed to new replies.