Home Forums Plugin Support WP User Frontend Pro Can't Delete Custom Post Types

This topic is: resolved

This topic contains 13 replies, has 3 voices, and was last updated by  hatchmedia 6 years, 1 month ago.

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    Posts
  • #1812

    ronilagin
    Participant
    Post count: 24

    For some reason I can't delete any of the posts that are created (custom post type I created).  Any clue?

    #1814

    Tareq Hasan
    Keymaster
    Post count: 2831

    Are you saying you can't delete any post from the frontend dashboard?

    #1883

    ronilagin
    Participant
    Post count: 24

    I can't delete any from the back end, actually.

    #1886

    Tareq Hasan
    Keymaster
    Post count: 2831

    I guess that doesn't connected to this plugin.

    #3483

    hatchmedia
    Participant
    Post count: 116

    Hi,

    I am having the same issue with not being able to Delete posts from the dashboard, but I am fulling able to delete from within the backend.

    When I try to delete a custom post type, even as the admin, my wordpress admin bar goes white, my header stays the same, but the rest of the site goes white and nothing happens. When I go back into the users dashboard, the post is still there.

    Again, going into the backend I am able to delete without any problems.

    Do you know what could be causing this?

    Thanks

    Damien

    #3559

    hatchmedia
    Participant
    Post count: 116

    Hey All,

    Just wondering if anyone had any thoughts on this one?

    Cheers

    Damien

    #3595

    Tareq Hasan
    Keymaster
    Post count: 2831

    Just tested with custom post types as admin. Deleting from the dashboard is working fine.

    #3596

    hatchmedia
    Participant
    Post count: 116

    Hi Tareq,

    Would you have any idea as to why it would not be working for me? I have had persistent problems from users saying they sometimes cannot even post because the system keeps asking them to log in.

    Could this be playing a part? I am using Theme My Login to access the site, however, even disabling that plugin doesnt help.

    Thanks

    Damien

    #3597

    Tareq Hasan
    Keymaster
    Post count: 2831

    Yeah, I think that might be the problem.

    #3598

    hatchmedia
    Participant
    Post count: 116

    So anything in particular that I could look at to resolve that issue 🙂

    #3599

    Tareq Hasan
    Keymaster
    Post count: 2831

    So I think it's the login issue. What plugins are you using? Could be a caching issue?

    #3601

    hatchmedia
    Participant
    Post count: 116

    Well I have a lot of plugins on the site, but the main ones I use for the uploading would be:

    Theme My Login – for the login screen and to avoid using wp-admin to login in
    Buddypress – for all the accounts that are set up
    WP User Frontend Pro – to upload posts to custom post types with taxonomies
    Email Login – to give the users the ability to use their email to login
    Ultimate CMS – to create the custom post types and taxonomies

    I did have W3 Total Cache and WP Super Cache installed at times (I was testing them both) but both have since been deleted. I have also deleted any unused plugins on my site.

    I also used to have WP User Frontend and it worked without any issues, however I never used it with Custom Post Types or Taxonomies.

    Thanks

    Damien

    #3604

    hatchmedia
    Participant
    Post count: 116

    ok, the issue was with a plugin called GD bbPress Attachments.

    I wonder will this help my issues with people being recognised as unauthorised users!

    Thanks for your help again with this Tareq!

    Damien

    #3605

    hatchmedia
    Participant
    Post count: 116

    Actually, this has not helped my other issue, it has fixed the delete option though so I will close this post and open the older one with my posting issue

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)

The topic ‘Can't Delete Custom Post Types’ is closed to new replies.