This topic contains 3 reply and 2 voices, and was last updated by Nathan 4 years, 1 month ago
Viewing 3 Posts - 1 through 3 (of 3 total)
Author Posts
July 14, 2015 at 7:01 pm 55728
Nathan Trying to make a frontend interface where companies can post job listings with the following attributes: Job Type(s) - taxonomies WORKING Job Description - post content WORKING WPUF Custom Fields - Company WORKING Contact WORKING Phone Number WORKING Contact Email WORKING Title WORKING Address WORKING City WORKING State *RARELY WORKS* Zip *SOMETIMES WORKS* File Attachment WORKING Issue is that when the user logs in and tries to EDIT a post, all the textfields, checkboxes, etc are blank. Happens as an Admin or as a contributor. When the user goes to edit a post and puts in information, it does replace the current information saved for that post, but again, they cannot see what data they are replacing - its like filling out a new form. Tried playing with the URL and looking through forums to see a fix - most people are just saying to update to the the newest version. The URL to edit the post looks like: *website*/edit/?pid=32304&_wpnonce=d57076f8c2 I am on version 2.3.5 for the WP User Frontend Pro, and version 2.10 for WPFront User Role Editor. The data is all there in the standard wp-admin interface, and can be edited, but it is empty when one tries to edit it via WP User Frontend Pro. Shows up fine when the posts are looked at. WordPress 4.2.2 Plug-ins I have installed AND activated (assume up to date unless version given): Adminimize Advanced Custom Fields Arconix FAQ Breadcrumb NavXT Gravity Forms Gravity Forms + Custom Post Types Import Users From CSV with Meta (version 1.4) LiveChat Really Simple CSV Importer Rewrite Rules Inspector The Events Calendar The Events Calendar: Community Events The Events Calendar PRO View Own Posts and Media Library Items Only WooCommerce (version 2.3.11) WooCommerce Intuite QBMS Gateway WPFront User Role Editor WP User Frontend Pro Please let me know if more information is needed to help diagnose this issue.
July 15, 2015 at 10:30 am 55821
Nayem Nayem

Hello,

Please provide some screenshot here and also please disable all of your plugin except Wp user frontend pro and then check the edit option works fine or not.

Thanks.

July 15, 2015 at 5:14 pm 55869
Nathan Nathan

SCREENSHOT: https://drive.google.com/file/d/0B2rR5cnX_vnSM0s2ZTNRQkpyLWc/view?usp=sharing

I disabled all the plugins except for WPFront User Role Editor and WP User Frontend Pro and not only does the issue still persist, but it also would not let me submit new posts (the submit button does not do anything besides check whether or not I didn’t fill in required fields).

When I re-enable gravity forms, the submit button works again, but the fields are still empty when I try to edit them. So, I think it has to do with Gravity Forms, but its weird that it doesn’t work properly both WITH and WITHIOUT Gravity Forms.

July 15, 2015 at 7:03 pm 55892
Nathan Nathan

Nevermind, I went in and fixed the issue myself.

Viewing 3 Posts - 1 through 3 (of 3 total)