Home Forums Plugin Support WP User Frontend Pro Endless bugs with new versions

This topic is: not resolved

This topic contains 59 replies, has 3 voices, and was last updated by  Nayem 4 years ago.

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 60 total)
  • Author
    Posts
  • #55591

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Rob,

    I have uploaded an image after profile update and here is the screenshot.

    Avatar Upload

    Also, the uploaded file is in this directory. There is no inconsistency so far.

    Upload Directory

    Thanks

    #55676

    Rob
    Member
    Post count: 101
    This reply has been marked as private.
    #55688

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Rob,

    I have reproduced this issue but failed. I have attached a screenshot at my previous post. It could be a has a chance of theme or plugin conflicts. I will discuss this issue with our developer team.

    Thanks

    #55694

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Rob,

    I have checked that you have change the login credentials. Can you please send me again the correct credentials. I have to forward to our developer team.

    Thanks

    #55696

    Rob
    Member
    Post count: 101

    Towhid, I really believe that you simply don't read my posts, and that is why we are not getting anywhere.

    Please look at private post #55676, of 23 minutes ago

    #55698

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Rob,

    While uploading an image though the avatar upload field the image does not upload in the upload directory as towhidd-avatar.jpeg right? But it shows in the tag as “towhidd.jpeg”

    Thanks

    #55699

    Rob
    Member
    Post count: 101

    Yes. Test it for yourself

    #55701

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    That is what I have tried to let you understand with screenshots. However, the problem is on your side. There are no problems on my trial site.

    Please send me the correct credentials to access the backend.

    Thanks

    #55702

    Rob
    Member
    Post count: 101
    This reply has been marked as private.
    #55714

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Rob,

    Please send me the Edit Profile post url link.

    Thanks

    #55716

    Rob
    Member
    Post count: 101

    /dashboard (you're in it)

    #55861

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Rob,

    I have tried to reproduce this issue at my trail server but failed. It could be a has a chance of theme or plugin conflicts. You can disable all your plugins except User Frontend and switch to a default theme of WordPress like- Twenty Twelve, Twenty Thirteen, Twenty Fourteen and let me know the results.

    Thanks

    #55864

    Rob
    Member
    Post count: 101

    OK – I deactivated all plugins. The problem remains as before.

    However, if I change the avatar in Dashboard>Users>Your Profile, then it works OK with “-avatar” added. the file is saved including “-avatar”, and then the front-end form is correct.

    Please see http://v3.bethshalom.org.nz/wp-content/uploads/debug/Capture5.JPG and http://v3.bethshalom.org.nz/wp-content/uploads/debug/Capture6.JPG

    #56113

    Rob
    Member
    Post count: 101

    I have found the problem:

    in function wpuf_update_avatar – if the image size is already 100×100 or smaller, it fails to add “-avatar”.

    ??

    At least 20 years of free subscription for this

    #56454

    Nayem
    Moderator
    Post count: 6480

    Hello Rob,

    I am really sorry for slow support. We are now in vacation and our office will start from 26th july. Everything will fine from 26th July and Towhid will look after on your issue.

    Thanks.

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 60 total)

The topic ‘Endless bugs with new versions’ is closed to new replies.