Home Forums Plugin Support WP User Frontend Pro Fail to load "User Front End > Setting" after update to wordpress 3.9

This topic is: not resolved

This topic contains 10 replies, has 4 voices, and was last updated by  Vincent Tsang 4 years, 11 months ago.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #19544

    Vincent Tsang
    Member
    Post count: 14

    Fail to load “User Front End > Setting” after update to wordpress 3.9

    #19567

    Mahi
    Member
    Post count: 1555

    never faced this issue personally. May be during upgrading something went wrong? Please check your WordPress core files and if required update manually.

    https://codex.wordpress.org/Updating_WordPress

    #19573

    Vincent Tsang
    Member
    Post count: 14

    I have reinstalled wordpress. And without any other plugins, I installed user front end pro. The problem was still here.

    #19575

    Vincent Tsang
    Member
    Post count: 14

    I've downgrade wordpress 3.8.3

    and get a javascript error when loading the setting page

    javascript error

    #19576

    Vincent Tsang
    Member
    Post count: 14

    larger

    #19578

    Vincent Tsang
    Member
    Post count: 14
    #19587

    Tareq Hasan
    Keymaster
    Post count: 2831

    Seems like it's coming from your theme, can you try changing the theme with a default theme?

    #19595

    Vincent Tsang
    Member
    Post count: 14

    The Above is using the default theme, twenty fourteen theme

    I've try iTek and MesoColumn. None is help.

    #19598

    Vincent Tsang
    Member
    Post count: 14

    Even the Twenty Twelve doesn't work.

    #19613

    Oritro Ahmed
    Spectator
    Post count: 155

    The Error is happening because of WordPress admin panel. Latest versions of wordpress admin panel uses a on-the-fly Compressor for Stylesheet and Javascript. this load-scripts.php is one of them. Probably its conflicting with another javascript library or something wrong with your wordpress setup ! It clearly a Problem Regarding javascript conflict !

    #19677

    Vincent Tsang
    Member
    Post count: 14

    I wonder how to solve it

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

The topic ‘Fail to load "User Front End > Setting" after update to wordpress 3.9’ is closed to new replies.