This topic contains 4 reply and 2 voices, and was last updated by Nayem 4 years, 10 months ago
Viewing 4 Posts - 1 through 4 (of 4 total)
Author Posts
August 26, 2015 at 5:03 pm 69142
Nayem Hello, I have purchased WP Project Manager Pro for one site. I successfully installed it on Multisite, but when I try to activate it, I get fatal error, as follows: Fatal error: Uncaught exception 'LogicException' with message 'Passed array specifies a non static method but no object' in /home/mgmcorp/public_html/wp-content/plugins/wedevs-project-manager-pro/cpm.php:162 Stack trace: #0 /home/mgmcorp/public_html/wp-content/plugins/wedevs-project-manager-pro/cpm.php(162): spl_autoload_register() #1 /home/mgmcorp/public_html/wp-content/plugins/wedevs-project-manager-pro/cpm.php(111): WeDevs_CPM->init(Array) #2 /home/mgmcorp/public_html/wp-content/plugins/wedevs-project-manager-pro/cpm.php(134): WeDevs_CPM->__construct() #3 /home/mgmcorp/public_html/wp-content/plugins/wedevs-project-manager-pro/cpm.php(498): WeDevs_CPM::instance() #4 /home/mgmcorp/public_html/wp-content/plugins/wedevs-project-manager-pro/cpm.php(502): cpm() #5 /home/mgmcorp/public_html/wp-admin/plugins.php(156): include('/home/mgmcorp/p...') #6 /home/mgmcorp/public_html/wp-admin/plugins.php(158): plugin_sandbox_scrape() #7 /home/mgmcorp/public_html/wp-admin/network/plugins.php(16): require('/home/mgmcorp/p...') #8 {main} in /home/mgmcorp/public_html/wp-content/plugins/wedevs-project-manager-pro/cpm.php on line 162 Is this error somehow related to Multisite? I'd like to use your product on only one of the sites on Multisite, so it shouldn't be a problem. Thank you in advance!
August 26, 2015 at 6:55 pm 69183
Nayem Nayem

Hello,

Please make sure that you are using the latest version of PHP in your server. Our plugin requires minimum PHP version 5.3. After checking let me know the update.

Thanks.

August 26, 2015 at 7:12 pm 69192
Borislav Borislav This reply has been marked as private.
August 26, 2015 at 7:35 pm 69201
Nayem Nayem

Hello,

I have deleted your site details from this topic due to some security issue.

Please provide your login and FTP details by using this form: http://wedevs.com/provide-login-details/. I will have a look what is going wrong.

Thanks

August 29, 2015 at 4:45 pm 69543
Nayem Nayem

Please check your site now. I have fixed.

Thanks.

Viewing 4 Posts - 1 through 4 (of 4 total)