Home Forums Theme Support Dokan E-Shopper Image on the slider doesnt show up

This topic is: resolved

Tagged: , ,

This topic contains 12 replies, has 5 voices, and was last updated by  Sekander Badsha 4 years, 10 months ago.

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Posts
  • #22597

    zayra
    Member
    Post count: 6

    After several attempts to upload an image to a slider, it doesn't show.. check http://www.zayramo.com
    what can i do?
    zayra

    #22752

    Nizam Uddin
    Keymaster
    Post count: 670

    Hello Zayra
    Maybe your problem is solved via email! Thank you…

    #22767

    Anas Basalamah
    Member
    Post count: 160

    I'm facing similar issue how did you solve this?

    #22770

    Nizam Uddin
    Keymaster
    Post count: 670

    Link url was none during upload the image . Please follow the screenshot below.
    If slider repeats then follow this link http://wedevs.com/support/topic/slides-repeating-in-slider/
    Thank you..

    slider image problem

    #22774

    Anas Basalamah
    Member
    Post count: 160
    This reply has been marked as private.
    #22781

    Nizam Uddin
    Keymaster
    Post count: 670

    Hello Anas
    Please send us your site access as private reply so that we can investigate the problem. Thank you.

    #22786

    Anas Basalamah
    Member
    Post count: 160
    This reply has been marked as private.
    #22808

    Sk
    Moderator
    Post count: 371

    You could change the order of top-right menu by edit from dokan/includes/template-tags.php on line 518 in the function function dokan_header_user_menu() {. Edit the list as you want.

    thank you

    #22824

    Anas Basalamah
    Member
    Post count: 160

    Thanks that was helpful ๐Ÿ™‚

    #23125

    Anas Basalamah
    Member
    Post count: 160

    dear @nizam Uddin have u found the problem with the slider?

    #23268

    Sekander Badsha
    Member
    Post count: 2067

    Hello Anas,
    You have added just one single image and no slider works with one single image. I have added one more image to the slide and now its working fine.

    #23309

    Anas Basalamah
    Member
    Post count: 160

    it was working because the effect is “FADE”

    if the effect is set to “slide” its not working

    #23365

    Sekander Badsha
    Member
    Post count: 2067

    I have created and Issue for you. Hope to get fixed in next update. Please have patience ๐Ÿ™‚

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)

The topic ‘Image on the slider doesnt show up’ is closed to new replies.