Home Forums Plugin Support WP User Frontend Pro Little problem with post body and URL video and add pictures

This topic is: not resolved

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  towhid 3 years, 8 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #61205

    Havel
    Member
    Post count: 9

    Hi guys

    I have an issues with a form, i'm sure it's just a little problem.

    I created a front end form with “post body”, like this people can add an URL (youtube, vimeo…)
    I put “post body” in “normal” so, all is working.

    BUT “Post body” is the only text area where when a customer write a post, he can add pictureS on his post.

    But it is already use …

    I would like that people post the URL of their video, but when they will write an article, they have the possibility to add picture too (I don't talk about “featured image”) I talk about picture in the body text.

    Thaaaaanks guys ๐Ÿ™‚

    #64248

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Havel,

    Can you please send me the screenshot of the current frontend post form.

    Thanks

    #64273

    Havel
    Member
    Post count: 9

    Hi, sorry for the Delay

    http://hpics.li/97b9026

    #64392

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Havel,

    Make sure you have enabled Image Insertion checkbox. Please check this screenshot and let me know the result.

    Image Upload

    Thanks

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘Little problem with post body and URL video and add pictures’ is closed to new replies.