Home Forums Plugin Support WP User Frontend Pro New posts not saving

This topic is: not resolved

This topic contains 19 replies, has 3 voices, and was last updated by  Claus 3 years, 6 months ago.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • Author
    Posts
  • #72967

    Claus
    Member
    Post count: 18

    Hi,
    Just recently we started to experience problems with Front end Pro – it has been working for year+ before this. Think issue started after we updated our theme version (same theme, just newer)

    Test page where it fails: https://jaegernesmagasin.dk/video/

    It ought to take one to a Thank you page */tak/ but just remains on the */video/ with an error. (page not found).
    Post is not saved either.

    Also seems like the validation on fields is not working, so I have tried to investigate that way around, but still no luck.

    I have come to a halt now, not sure why this problem started or how to get it working again.

    I have tried to reinstall wp-user-frontend-pro also. Running latest version

    #73290

    willian
    Member
    Post count: 1
    This reply has been marked as private.
    #73331

    Claus
    Member
    Post count: 18

    Any help please? Our news flow have stopped and still looking for a solution

    #73410

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello,

    I have tried to reproduce this issue but failed. It could be a has a chance of theme or plugin conflicts. You can disable all your plugins except User Frontend and switch to a default theme of WordPress like- Twenty Twelve, Twenty Thirteen, Twenty Fourteen and let me know the results.

    Thanks

    #73468

    Claus
    Member
    Post count: 18
    This reply has been marked as private.
    #73692

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Claus,

    So, when you put [wpuf_form id=โ€15899โ€ณ] into a regular page, is the page working?

    I need your admin login details to check what you did in the system?

    Thanks

    #73774

    Claus
    Member
    Post count: 18
    This reply has been marked as private.
    #73775

    Claus
    Member
    Post count: 18
    This reply has been marked as private.
    #73776

    Claus
    Member
    Post count: 18
    This reply has been marked as private.
    #73982

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Claus,

    Which I want to know at first, did this work before?

    I have already forwarded this to our developer team. They will check this. I am hoping hearing back from them within tomorrow and let you inform you.

    Thanks

    #73989

    Claus
    Member
    Post count: 18
    This reply has been marked as private.
    #74033

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Please provide your login details(FTP) by using this form: http://wedevs.com/provide-login-details/. I will have a look what is going wrong.

    Thank you ๐Ÿ™‚

    #74181

    Claus
    Member
    Post count: 18
    This reply has been marked as private.
    #74195

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Claus,

    I will reach out to my developer team. I will follow up you tomorrow.

    Thanks

    #74196

    Claus
    Member
    Post count: 18
    This reply has been marked as private.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)

The topic ‘New posts not saving’ is closed to new replies.