Home Forums Plugin Support WP User Frontend Pro Post Status Setting Not Working

This topic is: not resolved

This topic contains 33 replies, has 7 voices, and was last updated by  Tareq Hasan 4 years, 8 months ago.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 34 total)
  • Author
    Posts
  • #25339

    Scott
    Member
    Post count: 48

    The text change is just from a text change plugin

    #25467

    howlerckc
    Participant
    Post count: 22

    Hello,

    I have created a new post here:

    http://wedevs.com/support/topic/wp-user-fe-pro-post-status-not-adhereing-to-the-publich-setting/

    I have included the login for my site as well.

    Scott,

    You created a custom payment provider, may I query as to which one?

    Thanks in advance!

    Curt

    #25668

    Scott
    Member
    Post count: 48

    When can we expect an update on this issue?

    @howlerckc – I created a bluepay payment gateway

    #25669

    howlerckc
    Participant
    Post count: 22
    This reply has been marked as private.
    #25758

    Sekander Badsha
    Member
    Post count: 2067

    Hello Scott and Curt,
    I'm a bit confused about what are your issues here. Can you people describe once again for me?

    #25760

    Scott
    Member
    Post count: 48

    The post status setting on the form is set to published but all posts created by users are automatically set to pending review. I then have to go to the admin panel and set the posts to published manually.

    I have not altered your plugin at all other than adding a payment gateway. Any text changes you see are merely frontend text changes made by another plugin.

    #25837

    Sekander Badsha
    Member
    Post count: 2067

    Post your admin credentials in a private reply. I'll inspect what's cooking inside.

    #25840

    Scott
    Member
    Post count: 48

    I have already posted the login details.

    #25924

    Sekander Badsha
    Member
    Post count: 2067

    Hello Scott,
    Your settings are conflicting, that's why the posts are not being published. You have set “disbale subscription” in your form settings and turned on subscription in the WPUF settings. If you want to charge users for posting, you must enable subscription.

    #25933

    Cesare
    Member
    Post count: 1

    Hi I have a problem little bit different.

    I would like to charge for posts ( also using coupons) But I would like to have posts as dfrats and not as published.

    It looks like that if in post setting I have Disable Subscription checked the user is not charded to make a post and the post is then draft

    If I have it uncheked the user is charched but the post is published and tot draft.

    Plus, after payment (with coupon) I am unable to redirect the user to a specific page.

    #25949

    Scott
    Member
    Post count: 48

    @cesare – Please start your own thread as to not confuse this anymore than it already is.

    @ Sekander Badsha – I do not see where the conflicting settings are. I unchecked the disable subscription on the form and the post is still set to awaiting approval after submission.

    I do not see what you mean by “turned on subscription in the WPUF settings”

    I have the cost per post set. I also have charge for posting set to yes and force pack purchase set to no.

    I want people to be able to purchase a pack if they like or post a single time without pack purchase.

    If you can see the conflicting settings please change them so that it is working and let me know exactly what you did. This was all working before the last plugin update with the settings just as they are.

    #25996

    Sekander Badsha
    Member
    Post count: 2067

    I have created a new account (badsha_eee) and tested with bank payment. When the payment got accept from admin. The post got the “live status”. So I'm not getting any problem here.
    If your payments get processed correctly, the post will be published for sure. No reason to be “Pending”.

    #26004

    Scott
    Member
    Post count: 48

    Please give yourself some credits and then try. This is when this issue is occurring. Not upon single payment.

    #26082

    Mahi
    Member
    Post count: 135

    Hello Scott,

    I just enabled “Force pack purchase” from settings as @tareq suggested and seems working fine for me?

    image:

    Can you confirm?

    #26085

    Scott
    Member
    Post count: 48

    I do not want to force a pack purchase though. I want users to be able to purchase a single post or have the option to purchase a pack and use those credits towards the purchase of posts.

    I do not believe my settings are incorrect as this was all working perfectly until the last WPUF update.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 34 total)

The topic ‘Post Status Setting Not Working’ is closed to new replies.