This topic contains 21 reply and 2 voices, and was last updated by towhid 4 years, 2 months ago
Viewing 15 Posts - 1 through 15 (of 21 total)
Author Posts
June 27, 2015 at 1:43 am 53294
towhid Hello. In version 2.2.7 I don't have problem when I publish with my toxonomy but now it go into a loop. I mean, my taxonomy is about cards and in MAKE and MODEL. So when I choose MAKE, then I can choose MODEL. That work great in 2.2.7 when I use AJAX option in taxonomy Options (plugin) but know we have a problem. I just Update to 2.3.2 and it don't work. When choose MAKE them always appear MAKE and MAKE and MAKE. (Ajax Option) Should be as in 2.2.7 = MAKE them MODEL. that is with AJAX option. Please tell me what to do to fix that as soon as you can.
June 27, 2015 at 2:48 pm 53370
towhid towhid

Hello,

I did not understand your question clearly. Can you please elaborate the question more with some screenshot.

Thanks

June 27, 2015 at 7:53 pm 53392
R & F Tecnologic R & F Tecnologic

Is very simply.

When you create a form with TAXONOMY – Dont work. that’s all. (With AJAX option)

If your taxonomy is about CAR: them should appear.

MAKE / MODEL

And just appear MAKE / MAKE / MAKE…

Do you understand?

June 28, 2015 at 9:43 am 53416
towhid towhid

Hello,

I have understood your query partially. Can you please send me a screenshot. It will be better if you send me a screencast.

Thanks

June 28, 2015 at 1:57 pm 53447
R & F Tecnologic R & F Tecnologic

Work Great with 2.2.7 verison of WPUF

Error with verison 2.3.2 -

If you don’t understand now, I don’t know what to do..

Help please….

June 28, 2015 at 2:34 pm 53452
towhid towhid

Please provide your login details by using this form: http://wedevs.com/provide-login-details/. I will have a look what is going wrong.

Thank you 🙂

June 28, 2015 at 7:11 pm 53494
R & F Tecnologic R & F Tecnologic

That’s the only way you can help me.
Because I can’t give you all these info of my site.

I mean can you just make a test with the last version in any site, just testing with any taxonomy and tell me if it work or not. Them I can see if the problem is my site install or problem with the new version of the plugin.

Because it work great in previus version 2.2.7 (The problem is just with 2.3.2)

Thank.

June 29, 2015 at 10:30 am 53530
towhid towhid

Hello,

I have found the problem. Please allow me some time. Developer are trying to fix this issue.

Thanks

June 29, 2015 at 11:03 am 53536
R & F Tecnologic R & F Tecnologic

Great, now you know what i mean.

Other things, just as feedback of the 2.3.2 version.

May you can fix that too. When you create a form in options, a new sidebar window that say SHORTCODE appear in front of the options, looks like one problem there. Check that.

My last feedback about 2.3.2 is that in my REGISTRATION form (Backend) the form is gone. I mean still it appear in frontend but not in options (Backend), I should create it again to be able to make some change in the form options.

That’s all errors I can see in 2.3.2.

Please, as now you identify the problem with TAXONOMY and AJAX option.
I’m waiting just you fix that. because my site is offline till you fix that.

Thank in advance. (Waiting the fix)

June 29, 2015 at 7:43 pm 53620
R & F Tecnologic R & F Tecnologic

I found other feedback in version 2.3.2 that is not fixed in 2.3.3 So the error is still there.

The new custom field you guys Add to the plugin:

Country list
Addres

NOT APPEAR IN THE FORM WHEN I CLICK IT.
Look like is loading but really nothing happen..

Still waiting for TAXONOMY and AJAX Fix.

Thank

June 30, 2015 at 11:30 am 53685
towhid towhid

Please provide your login details by using this form: http://wedevs.com/provide-login-details/. I will have a look what is going wrong.

Thank you 🙂

June 30, 2015 at 7:17 pm 53791
R & F Tecnologic R & F Tecnologic

You always say the same: I’ll tell you before that I can’t give you that info. And you say that you FOUND THE PROBLEM. That give you some time to fix that. So why you ask me the same.

I’m happy with the pluggin, but the only stable version of this plugin is 2.2.7 – All the last have a lot of BUGS.

I hope you can fix the TAXONOMY and AJAX problem. And that this work again like in verison 2.2.7

I want to recomend that plugin, but not like this..

Waiting for some real answer.

July 1, 2015 at 3:33 pm 53911
towhid towhid

Hello

Sorry for my mistake.

Please download the plugin from the following link and install on your site and let me know the result.

https://www.dropbox.com/s/3ybxowvdht1bh0q/wp-user-frontend-pro.zip?dl=0

Thanks

July 1, 2015 at 3:33 pm 53912
towhid towhid This reply has been marked as private.
July 1, 2015 at 10:01 pm 53964
R & F Tecnologic R & F Tecnologic

GREAT, It work great now.

I mean the TAXONOMY and AJAX. In the version of the link you send me work fine.

I hope the others things work too.

Thank. Finally you give me a true answer.

My question. why with this version work if it say 2.3.3 and in the 2.3.3 from the download page from my account not.?
I suppose this version is in developmen?

Well anyway THANK>

July 2, 2015 at 12:11 am 53972
R & F Tecnologic R & F Tecnologic

Now when I click in SUBMIT (In my form) it say:

Sonething went wrong

And don’t let me go on. This is in a pop up windows.

Viewing 15 Posts - 1 through 15 (of 21 total)