This topic contains 15 reply and 3 voices, and was last updated by Nayem 5 years ago
Viewing 15 Posts - 1 through 15 (of 15 total)
Author Posts
November 13, 2014 at 2:11 pm 30378
Nayem Hello, It works fine if I update a product from Wordpress admin but when I as a Seller, try to update a product from the frontend, it redirects me a page saying "Oops! That page can’t be found.". Can anyone help me to fix this issue?
November 13, 2014 at 4:15 pm 30389
David David

Can anyone respond on this issue?

November 13, 2014 at 4:48 pm 30397
Nayem Nayem

Hello David,

Please make sure that you have set you permalinks as “Post name” and “Product”. To set permalinks please navigate to Settings->Permalinks and set your permalinks as “Post name” and “Product”. Kindly check this and let me know.

Thank you 🙂

November 13, 2014 at 5:56 pm 30407
David David

Hello Nayem,

Thank you for your response. Yes I’ve checked permalinks and it’s already set as “Post name” and “Product” though I’m getting this issue. Can you please suggest me another solutions?

Thank You..!

November 13, 2014 at 6:30 pm 30413
Nayem Nayem

Hello David,

Please provide your login details by using this form -http://wedevs.com/provide-login-details/. I will have a look what is going wrong.

Thank you 🙂

November 17, 2014 at 11:21 am 30594
David David

Hello Nayem,

I already have provide the login details of my wordpress admin by using this form -http://wedevs.com/provide-login-details/. But still I didn’t get any response from your side. Can you please take a look at my problem and get back to me ASAP…?

Thanks,
David

November 17, 2014 at 12:02 pm 30597
Nayem Nayem

Hello David,

I got your login details. Please allow me some time to check what is going wrong. I will back to you again.

Thank you 🙂

November 17, 2014 at 12:57 pm 30605
Nayem Nayem

Hello David,

Do you have the complete backup of you site?. I need to replace some file so i need your FTP. Please send your FTP details to this email- @wedevs.com">sekander@wedevs.com

November 17, 2014 at 1:43 pm 30609
David David This reply has been marked as private.
November 17, 2014 at 3:52 pm 30617
Nayem Nayem

Hello David,

Thank you for providing your details. Allow me some time. I will be back to you very soon.

November 17, 2014 at 3:59 pm 30618
David David

Ok I’ll be waiting for your reply and I hope that this issue will get resolved today itself.

Thank You..!

November 17, 2014 at 5:27 pm 30620
David David This reply has been marked as private.
November 17, 2014 at 5:42 pm 30621
Nayem Nayem

Hello David,

No need to worry about it. I am working and please wait till i finished it. Please Keep patience.

November 17, 2014 at 6:34 pm 30624
Sekander Badsha Sekander Badsha

Hello David,

I have checked your site. The problem is happening because of installing multiple plugins with same features. Please remove all other unnecessary plugins and check.

Thank You 🙂

November 17, 2014 at 6:52 pm 30628
David David

Hello,

Can you please suggest me that which plugins are unnecessary or might be creating the problems?

Thank You..!

November 18, 2014 at 10:37 am 30666
Nayem Nayem

Hello David,

If you do not need Project Manager in your site then you can deactivate this one. I tested your site and when i deactivate project manager everything worked fine. So, my suggestion is deactivate project manager. I think it is unnecessary for Dokan.
Thank you 🙂

Viewing 15 Posts - 1 through 15 (of 15 total)