This topic contains 13 reply and 6 voices, and was last updated by abub 5 years, 6 months ago
Viewing 13 Posts - 1 through 13 (of 13 total)
Author Posts
May 22, 2013 at 4:45 pm 4014
abub Hi i'm facing a problem with select image @ Internet Explorer browser i think it's a kind of Java script conflict, i've changed my theme to twenty elven but the same error finally i found the same problem within the demo version of the plugin http://demo.wedevs.com/wpuf/ if you try the select image button at IE there is no response, i think it's a bug if any body faced the same problem and found something please help
May 22, 2013 at 5:01 pm 4016
Tareq Hasan Tareq Hasan

Which version of IE are you using?

May 22, 2013 at 5:33 pm 4017
alexweb alexweb

I’m using IE 8

May 22, 2013 at 6:03 pm 4018
Tareq Hasan Tareq Hasan

The plugin works well with IE8, can you give me the link of the form you were using in the plugin demo?

May 23, 2013 at 10:02 am 4064
alexweb alexweb

Hello Tareq,

check this post
http://demo.wedevs.com/wpuf/test-images/

The first post at home page 🙂

also i’ve tested that from other computer with IE 8 … same problem

May 23, 2013 at 11:36 am 4073
Tareq Hasan Tareq Hasan

In the initial release it was working in IE8, not sure what went wrong.

I am testing with IE9, its working. Damn IE8!

May 24, 2013 at 9:00 am 4100
Julien Julien

Hi,
i’ve the same problem with IE8 and can’t make it work well.
What kill’s me is that it’s working with IE7.
Do you have any clue of what we could do ?

Thanx

May 24, 2013 at 10:35 am 4113
Mahi Mahi

Aha… IE 7 & 9 = Works ! IE 8 = Not !

We are going to test it further. till then hold on please.

May 27, 2013 at 4:17 pm 4246
alexweb alexweb

something related to this issue (JS)
The image upload button at “Registration/update” form also not working even at Firefox or chrome
hope you can fix this soon
Good Luck

June 2, 2013 at 10:16 am 4419
alexweb alexweb

is there any news or update about this topic soon ?

July 24, 2013 at 3:47 am 6267
feshin feshin

I’m having the same problem with image uploads in IE.

Some more details:

  • Running wp 3.4.1
  • If I switch from my custom theme to the twenty-eleven theme the upload works fine in both IE 7 and 8.
  • In my custom theme the attach image button doesn’t work. It simply goes to “#” (clearly a javascript problem). It does, however, work in chrome and safari.
July 24, 2013 at 4:53 am 6272
Tareq Hasan Tareq Hasan

So I suppose something wrong with your theme? Check the page instruction to find out if there is any JavaScript error.

July 25, 2013 at 2:51 am 6294
feshin feshin

Wanted to post a follow-up here about the problem I experienced in case it helps anyone else.

I actually had two problems in my theme – one was I was using a css class that was in conflict with one in wp user front end pro. The class in question is .button. Normally I don’t think it’d be a problem, but I had a z-index applied to my version and that was the problem.

In addition, I had a function to restrict subscribers from accessing the dashboard. Without access to the dashboard the upload image functionality doesn’t work.

Hope this helps someone.

March 4, 2014 at 12:31 pm 16127
abub abub

It also happens on mobile browser. Such as dolphin or android native browser.
When I made change like on http://wedevs.com/support/topic/uploading-not-working-in-ie/
Android opens all images instead opens file explorer.

Viewing 13 Posts - 1 through 13 (of 13 total)