Home Forums Plugin Support WP User Frontend Pro Some custom fields is not working

This topic is: not resolved

This topic contains 17 replies, has 2 voices, and was last updated by  Nayem 3 years, 10 months ago.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • Author
    Posts
  • #54374

    Gökhan Aktaş
    Member
    Post count: 50

    I tried to add country fields to registration form, it writes to database correctly, but when i try to edit, the form not brings the correct value, it brings 1st value (Afghanistan) every time. And -select- text is not working too, the form bringing Afghanistan pre-selected so there is no option to force user to select country.

    More problem with custom taxonomies in forms, The form is not writing selected taxonomies to database, I checked the database after posting, it writes nothing to database. I checked with default wordpress posting interface, it works correctly. After i add some custom taxonomies with wordpress interface, the wpuf edit form brings them correctly, but it is unable to write.

    Really Simple Captcha is not working too, after i add one to a form, it works, but when i update the form, it changes to reCaptcha.

    #54395

    Nayem
    Moderator
    Post count: 6480

    Hello,

    I have checked and found those issues you have mentioned except the ReCaptcha.

    Really Simple Captcha is not working too, after i add one to a form, it works, but when i update the form, it changes to reCaptcha. – Please provide a screenshot here.

    #54425

    Nayem
    Moderator
    Post count: 6480

    We have fixed the country filed issue. Now please provide any screenshot or specific point about your others issue. We need to be more clear.

    Thanks.

    #54432

    Gökhan Aktaş
    Member
    Post count: 50

    Here is what i'm doing step by step:

    Forms -> Add Form some fields and Really Simple Captcha -> publish and preview

    1
    2

    Reopen Forms -> select what you add -> do stuff or not -> update and preview

    3
    4

    #54433

    Gökhan Aktaş
    Member
    Post count: 50

    What about taxonomies? you found it or i made something wrong?

    #54434

    Nayem
    Moderator
    Post count: 6480

    I will discuss with our developer team about this ReCaptcha issue. Please allow me some time.

    THanks.

    #54435

    Nayem
    Moderator
    Post count: 6480

    About taxonomies- I have asked for a screenshot in my previous reply of this topic. I am not clear about your this issue.

    #54442

    Gökhan Aktaş
    Member
    Post count: 50

    This is the back-end and front-end pictures of one of my forms to add post:

    1
    2

    “Type of Business” is a custom taxonomy here, when i update a product (or add) via this form, with this changes:

    3

    this is the result:

    4

    Taxonomy and country fields is not working their jobs. You said you fixed country.
    I checked the database to see what happens, taxonomy changes (“Type of Business” here) is not make any effect in database table “wp_term_relationships”. Category changes makes as it is expected but taxonomies not. I made changes in post with wordpress default post edit user interface too, it works as expected and writes to database, but your forms not. This is the problem. Please say you are clear now 🙂

    #54443

    Nayem
    Moderator
    Post count: 6480

    Yes, I am clear. I have to check your site for this taxonomies problem.

    Please provide your login details by using this form: http://wedevs.com/provide-login-details/. I will have a look what is going wrong.

    Thank you 🙂

    #54444

    Gökhan Aktaş
    Member
    Post count: 50

    I can't, I'm running in local. Can you confirm that problem causing by my side and working correctly on your side. Because i can add, edit or delete taxonomies via wordpress post editor.

    #54446

    Nayem
    Moderator
    Post count: 6480

    Hello,

    We have checked with WooCommerce taxonomies which showing correctly and we have checked with others. So let us fix those issue country- ReCaptcha first then we will check this issue again.

    Thanks.

    #54521

    Nayem
    Moderator
    Post count: 6480

    I did not get your site details yet. Please send your website login details- http://wedevs.com/provide-login-details/

    #54552

    Gökhan Aktaş
    Member
    Post count: 50

    I'm running in my computer, not in a server yet.

    #54553

    Nayem
    Moderator
    Post count: 6480

    We have already fixed the country field issue, ReCaptcha issue. Now we did not get any issue in custom taxonomies. Please make sure that your post type is correct.

    Thanks.

    #54554

    Gökhan Aktaş
    Member
    Post count: 50

    Can you suggest me a simple plugin to add custom taxonomies, so i can recheck.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)

The topic ‘Some custom fields is not working’ is closed to new replies.