Home Forums Plugin Support Others Support for Project Manager Pro

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  Alok 4 years, 4 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #35664

    Alok
    Member
    Post count: 2

    HI,
    I want to suggest features or get support for the Project Manager Pro plugin but every time I click the link to go to that forum it logs out. Then when I log in it says nothing or gives the (I am guessing here) incorrect password display.

    Your help is Appreciated.

    #35694

    Nayem
    Moderator
    Post count: 6480

    Hello Alok,

    May be there is a security issue with the IP you are using. If you can provide you IP then i can check is there any blockage or security issue.

    Thank you ๐Ÿ™‚

    #35786

    Alok
    Member
    Post count: 2

    Hi Nayem,

    I will not provide you with an IP address for where I am accessing from. However I will try to access from a different location/network. I am fairly certain that IP blockage is not the cause as if it was I wouldn't be able to see the site at all. Unless you can IP lock a certain portion of your forums, which is unlikely, then that is a silly security feature of your WordPress site.

    As a follow up: I found I can't use the login widget on the side column to log in either. I have to go to the “My Account” menu at the top to login to gain access to here even. So I would figure your problem probably resides in the forum plugin you are using on your site or the user access there in.

    Thanks for your consideration and I will report back tomorrow.

    #35860

    Nayem
    Moderator
    Post count: 6480

    Hello Alok,

    I will wait for your report.

    #35892

    Alok
    Member
    Post count: 2

    Nayem,

    I have found at least a partial solution to the problem. I found that it was in fact my browser that was causing the issue where it would log out of the forums when I went to a certain topic.

    The other interesting thing is no matter what network I am on or what browser I am using the login widget that runs down the side of the forums here will not accept my login. I don't know exactly why that is but at least I can now post in the correct forums.

    Thanks for the help.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘Support for Project Manager Pro’ is closed to new replies.