Home Forums Plugin Support WP User Frontend Pro User Front End Settings Not Working

This topic is: resolved

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  Nayem 4 years, 3 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #35349

    MARC SARIN
    Member
    Post count: 2

    I have user frontend pro but when I click on Settings in the wp admin there is nothing working for General Options, Dashboard, Login/Registration, Payments and Support. It is a blank screen and not able to do anything there. This means I can't do anything such as tell settings that a page can be edited by the user. I can give you my login and password details so you can see for yourself. How do I fix it so that it works?

    #35350

    MARC SARIN
    Member
    Post count: 2

    I have given you login and password details as admin to the website at http://wedevs.com/provide-login-details/ can you please login and see for yourself that the Settings at User Front End Pro isn't working. And can you fix it, please?

    You login on the front page and after logging in then go to www.(nameofthewebsite).com/admin. You wont be able to login as administrator by going straight to wp-admin. You have to login first.

    #35351

    MARC SARIN
    Member
    Post count: 2

    Hello. No need for you to login as administrator. I discovered from going through the forums that it is the browser. The settings page doesn't work on google chrome so I checked it on firefox. It shows fine.

    #35395

    Nayem
    Moderator
    Post count: 6480

    Hello MARC,

    I am very glad to know that you have figured out your problem. I am marking this topic as resolved.

    Thank you ๐Ÿ™‚

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘User Front End Settings Not Working’ is closed to new replies.