This topic contains 12 reply and 3 voices, and was last updated by Tareq Hasan 5 years, 7 months ago
Viewing 12 Posts - 1 through 12 (of 12 total)
Author Posts
March 18, 2014 at 1:09 am 16799
Tareq Hasan Not sure what to do about this please help?
March 18, 2014 at 1:10 am 16800
Michael Michael

Another issue is I can not add users to my projects anymore? Why is this?

March 18, 2014 at 1:45 am 16806
Tareq Hasan Tareq Hasan

Entering license key doesn’t work?

We replaced the user dropdown with ajax autocomplete. Just type the users name and they’ll appear there, if no user found, you can also create users and assign them without navigating from the page 🙂

March 18, 2014 at 1:49 am 16808
Michael Michael This reply has been marked as private.
March 18, 2014 at 1:55 am 16809
Michael Michael This reply has been marked as private.
March 18, 2014 at 1:56 am 16810
Tareq Hasan Tareq Hasan

Ok….take the image down as it contains license key.

By any chance your server might block the activation (firewall issue)? May be I can investigate it for you if you can give me access.

March 18, 2014 at 2:03 am 16812
Michael Michael This reply has been marked as private.
March 18, 2014 at 2:04 am 16813
Tareq Hasan Tareq Hasan

Just check the private reply box, it’ll be safe.

March 18, 2014 at 2:06 am 16815
Michael Michael This reply has been marked as private.
March 18, 2014 at 3:38 am 16818
howlerckc howlerckc

I am having the exact same issue

March 18, 2014 at 12:01 pm 16837
Tareq Hasan Tareq Hasan

@michael, you didn’t send me the URL 😉

March 18, 2014 at 9:36 pm 16871
Michael Michael This reply has been marked as private.
March 19, 2014 at 5:18 pm 16909
Tareq Hasan Tareq Hasan

Seems like you had activated this on /projects directory before, thats why it was not activating again. Now that I’ve deactivated that, it’s working again.

Viewing 12 Posts - 1 through 12 (of 12 total)