Home Forums Theme Support Dokan Dokan Stripe Connect

This topic is: not resolved

This topic contains 60 replies, has 6 voices, and was last updated by  towhid 3 years, 10 months ago.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 61 total)
  • Author
    Posts
  • #41572

    Sean
    Member
    Post count: 24

    Hi, I've purchased the Dokan Theme and Dokan Stripe Connect plugin. When I try to carry out a test purchase with the Stripe Connect plugin I get the following message:

    Error: Please make sure your card details have been entered correctly and that your browser supports JavaScript.

    I'm using all the latest versions of Dokan, Woocommerce and WordPress.

    Could you let me know what needs to be done to fix this problem.

    #41661

    Sean
    Member
    Post count: 24

    I was wondering if anybody has been able to come up with a solution to the problems I am having with Dokan Stripe Connect.

    #41692

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello,

    I am really sorry for late reply. Can you please read this documentation about configuration of strip in dokan – http://docs.wedevs.com/how-to-install-and-configure-dokan-stripe-connect/ and let me know the result.

    Thank you ๐Ÿ™‚

    #41721

    Sean
    Member
    Post count: 24

    I've followed the documentation, and I'm still getting the same message when I do a test purchase:

    “Error: Please make sure your card details have been entered correctly and that your browser supports JavaScript.”

    Please let me know what else I can do to resolve this issue.

    Regards.

    Sean.

    #41730

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello,

    Please update Dokan โ€“ Multi-vendor Marketplace Version to 2.1 and also update WooCommerce Version to Version 2.3.7.

    Also please disable all your plugins except Dokan, Woocommerce and Stripe and switch to a default theme of WordPress like – Twenty Twelve, Twenty Thirteen, Twenty Fourteen and let me know the results.

    Thank you ๐Ÿ™‚

    #41733

    Brenda
    Participant
    Post count: 170

    @sean, just curious, did you first try using the plugin in the test mode? Using the test credentials and the 4242… cc number they provide for testing? Does that work and you just have problem when going live?

    #41762

    Sean
    Member
    Post count: 24

    Towhid,

    I've done all that you recommended but the problem remains. Running all the latest versions and had the same problem when I deactivated all other plugins and ran Twenty Thirteen theme.

    Sean.

    #41763

    Sean
    Member
    Post count: 24

    Brenda,

    Trying to set it up in test mode at the moment. Have tried it live as well, but get the same response.

    Sean.

    #41798

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Sean,

    There must be another issue like you're missing your Stripe API credentials or something. Can you please reset the Stripe API keys, re-posted into the WooCommerce Settings interface and let me know the result.

    Thank you ๐Ÿ™‚

    #42198

    Sean
    Member
    Post count: 24

    Hi Towhid,

    Sorry for the late reply. I've looked at the Stripe API keys and they're working fine. I've even tested them with another Stripe plugin and they worked fine with it. I also tried deleting all other plugins again but it didn't make any difference. Anything you can do would really help as I'm not very skilled in the technical side of things.

    Regards.

    Sean.

    #42201

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Please provide your login details by using this form: http://wedevs.com/provide-login-details/. I will have a look what is going wrong.

    Thank you ๐Ÿ™‚

    #42443

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Sean,

    I have able to login your site successfully. Please allow me some time to check the issue. I will come back to you very soon.

    Thank you ๐Ÿ™‚

    #42512

    Chris
    Member
    Post count: 46

    I'm getting the same issue if I untick the “Stripe checkout” option in the Stripe Connect checkout settings.

    The reason I did so is because validation isn't running on the form if you enable this, the modal just shows up regardless. For example, if I leave First name and Email address blank and click “Place order” whilst the “Stripe checkout” option is enabled, the modal will still show and allow you to enter the test card details and place the order.

    Could you please confirm whether this is the issue and how it can be fixed?

    Thanks

    #42592

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Chris,

    I have talked about this issue with our developer team. Hope I will come back to you a right solution.

    Please provide your login details by using this form: http://wedevs.com/provide-login-details/. I will have a look what is going wrong.

    Thank you ๐Ÿ™‚

    #42650

    Chris
    Member
    Post count: 46

    Unfortunately I don't have live url for you to access at the moment, it's all run locally. If you follow the steps I've provided though, I'm sure your developers will discover the issue.

    Please keep me updated.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 61 total)

The topic ‘Dokan Stripe Connect’ is closed to new replies.