This topic contains 7 reply and 2 voices, and was last updated by towhid 4 years ago
Viewing 7 Posts - 1 through 7 (of 7 total)
Author Posts
July 8, 2015 at 6:39 pm 54807
towhid Hi, after activating the plugin "WP USER Frontend Pro" the Edit-Links in the admin-menu are broken. Now the look like this: http://test.dev/xxx-xx-xx-xxxxx/xxxxxx-xxxxxx/?pid=6478&_wpnonce=c30cbbbc1c but they should look like this: http://test.dev/wordpress/wp-admin/post.php?post=6478&action=edit I use the latest version 2.3.5.
July 9, 2015 at 1:24 pm 54903
towhid towhid

Hello Markus,

Please detective WP User Frontend Pro then again active it from plugin page. Also clear the browser cache.

Please let me know the result.

Thanks

July 9, 2015 at 1:32 pm 54904
Markus Markus

Well this was the first thing i tried, when i deactivate the plugin all is working as usually. It must be some odd bug in “wp user frontend pro”. I guess it has something to do with use of wordpress nounce’s.

July 9, 2015 at 3:15 pm 54921
towhid towhid

Hello Markus,

So everything is working accurately?

Thanks

July 9, 2015 at 5:56 pm 54987
Markus Markus

Hi tohhid,

nope its only working fine, when i deactivate the plugin.

July 11, 2015 at 9:57 am 55108
towhid towhid This reply has been marked as private.
July 15, 2015 at 8:16 pm 55901
Markus Markus

Sorry didn’t solve the problem. Sorry.

I sent you an image, where you can see which Link i mean.

Thanks

July 26, 2015 at 11:36 am 58789
towhid towhid

Hello Markus,

Sorry for my late reply. I did not get any image link. Can you please send me the image link in this topic.

Also, you can clear the browser cache and see what happen.

Thanks

Viewing 7 Posts - 1 through 7 (of 7 total)