Home Forums Plugin Support WP User Frontend Pro Endless bugs with new versions

This topic is: not resolved

This topic contains 59 replies, has 3 voices, and was last updated by  Nayem 4 years ago.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 60 total)
  • Author
    Posts
  • #53653

    Rob
    Member
    Post count: 101

    Guys, this is not good. I have had endless problems both with your site and all of the versions after 2.2.7. You have responded well, but there are endless new ones. And I have frequently recommended your plugin on various forums!

    So, my next issues:

    • shortcode conflicts with tabs in Divi theme as of 2.3.4. The page does not fully render. PHP error:
      [29-Jun-2015 23:44:23 UTC] PHP Fatal error:  Call to a member function get_meta() on a non-object in /home/bethshalom/domains/v3.bethshalom.org.nz/public_html/wp-content/plugins/wp-user-frontend-pro/includes/pro/render-form.php on line 170
      
    • shortcode conflicts with WP admin bar, which disappears when a shortcode is present on a blank page

    These latest versions have simply not been properly tested. If I buy a commercial product, I need to have reasonable re-assurance that you do some quality checking.

    #53725

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Rob,

    I did not understand your second question can you please make it clearer.

    Thanks

    #53751

    Rob
    Member
    Post count: 101

    Question #2: when I activate 2.3.3, there is a conflict. On the front end, the admin bar is blank even when I'm logged in.

    Additionally, when I upgraded to 2.3.3, my biggest form was wiped. I have had to reconstruct this.

    I can't give you a screenshot at this time as I have reverted to version 2.2.7, which is working fine.

    #53875

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Rob,

    I have reproduced this issue but did not get any blank after login.

    Can you please send me the form which has wiped. I need to check in my testing server.

    Please navigate User Frontend->Tools->Export->Select the form.

    Thanks

    #53896

    Rob
    Member
    Post count: 101

    Hi Towhid

    Please have a look at these screen clips, which I have annotated. Version 2.3.3 remains unusable.

    Also, the export of the missing file is here

    #53900

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Please provide your login details by using this form: http://wedevs.com/provide-login-details/. I will have a look what is going wrong.

    Thank you ๐Ÿ™‚

    #54133

    Rob
    Member
    Post count: 101

    Hello

    I sent through the credentials for the site and FTP 2 days ago.

    Any progress?

    #54221

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Rob,

    Sorry for my late reply. Can you please update the latest version of WP User Frontend (2.3.5) and check the error appears or not.

    Please let me know the result when done.

    Thanks

    #54224

    Rob
    Member
    Post count: 101

    Thank you – I have installed 2.3.5. The forms render correctly on the pages, and update correctly.

    However, https://v3.bethshalom.org.nz/wp-admin/plugins.php (the plugins list) is blank. PHP error:
    [04-Jul-2015 08:12:11 UTC] PHP Fatal error: Cannot use object of type stdClass as array in /home/bethshalom/domains/v3.bethshalom.org.nz/public_html/wp-content/plugins/wp-user-frontend-pro/wpuf.php on line 396

    Small steps.
    ROB

    #54305

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Rob,

    I already forward this issue to our developer team. Please allow me some time. Hope I will come back to you with a right solution.

    Thanks

    #54399

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Rob,

    Please provide your login details (FTP) by using this form: http://wedevs.com/provide-login-details/. I will have a look what is going wrong.

    Thank you ๐Ÿ™‚

    #54514

    Rob
    Member
    Post count: 101

    Hi Towhid

    This is getting really hard:

    • please read message of 3 days ago:
      I sent through the credentials for the site and FTP 2 days ago.
      Any progress?

      Do I really have to sort out new passwords etc for you??

    • Captcha is not working: if I use Really Simple Captcha, I get an error: “invalid captcha”. If I don't use a Catcha field, I still get a “Captcha required” error
    • the download option for the pro plugin has disappeared from my account dashboard, AGAIN

    So far, it's taken a week for no progress at all. I have often recommended your plugin in forums, but this is plain embarassing. Your support replies have been quick and polite, but no real programming support.

    Are you still in business?

    #54525

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Rob,

    I know you are getting frustrated. But I will request you to please do not panic and keep patience. We will again make this plugin stable. Actually we were trying to accomplish the free with the pro that's why the problem occurred.

    You sent me login details for the backend which is working flawlessly for me. But I also need the FTP for fix all these error you are getting now.

    Thanks

    #54532

    Rob
    Member
    Post count: 101
    This reply has been marked as private.
    #54535

    towhid
    Participant
    Post count: 4505
    This reply has been marked as private.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 60 total)

The topic ‘Endless bugs with new versions’ is closed to new replies.