Home Forums Plugin Support WP User Frontend Pro Error displaying submit button

This topic is: resolved

This topic contains 41 replies, has 2 voices, and was last updated by  towhid 3 years, 10 months ago.

Viewing 12 posts - 31 through 42 (of 42 total)
  • Author
    Posts
  • #69986

    Mustafa
    Member
    Post count: 34

    Okay, I have updated the form and now it works but I will check everything and let you know if there is any other issues.

    #69990

    Mustafa
    Member
    Post count: 34

    I am not able to upload images in the form! Can you fix this issue.

    Honestly speaking..
    I'm really frustrated of reporting these issues all over again..
    When I will be able to use it with no single error!!!!

    #70015

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Mustafa,

    I do not want to keep you in frustrating. The last issue you mentioned was not from our plugin. I have provided a link where it was described clearly.

    I have reproduced this issue in our test server but did not get any inconsistency. However, I have already forwarded this problem to our developer team. Please allow me some time. Hope I will come back to you with a right solution.

    Thanks

    #70162

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Mustafa,

    I am asking for a permission from you to disable some of your plugins to find out the actual reason.

    Thanks

    #70226

    Mustafa
    Member
    Post count: 34

    Now, it is working.

    The plugin that caused the issue was “Use jQuery CDN”

    I was suspecting it was the issue and there might be some conflict as your plugin uses jQuery.

    #70371

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Mustafa,

    I am very glad to know that the problem has solved for you. I am going to mark this topic as resolved and closed.

    Thanks

    #70784

    Mustafa
    Member
    Post count: 34

    Hi,
    Today, I updated the plugin after getting the update notification. Now, after updating the plugin, the form is not showing.

    Can you look into this?

    #70785

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Mustafa,

    Please download this file- https://www.dropbox.com/s/96vwtg3eewqv75h/subscription.php?dl=0 and replace with WP user frontend pro/class/subscription.php file.

    Thanks

    #70927

    Mustafa
    Member
    Post count: 34

    Thank you, Form now appears fine.

    #70960

    Mustafa
    Member
    Post count: 34

    Another issue
    I am not able to set uploaded image as featured image
    Can you look into this

    #71000

    Mustafa
    Member
    Post count: 34

    I have resolved the issue from my side. No further action to be taken.

    #71024

    towhid
    Participant
    Post count: 4505
    This reply has been marked as private.
Viewing 12 posts - 31 through 42 (of 42 total)

The topic ‘Error displaying submit button’ is closed to new replies.