This topic contains 9 reply and 2 voices, and was last updated by Nayem 4 years, 2 months ago
Viewing 9 Posts - 1 through 9 (of 9 total)
Author Posts
September 7, 2015 at 10:23 am 70734
Nayem I purchased and installed the pro version. Setup pages and added a project from the front end. When i click on the project in front end, page not found, any ideas http://sxhomes.com.au/sxprojects/projects/?project_id=41
September 7, 2015 at 10:26 am 70736
Nayem Nayem

Please provide your login details by using this form: http://wedevs.com/provide-login-details/. I will have a look what is going wrong.

Thank you 🙂

September 7, 2015 at 11:05 am 70739
Nayem Nayem

You did not provide your FTp details. Please provide your FTP details here.

September 7, 2015 at 11:30 am 70741
Jamie Jamie This reply has been marked as private.
September 7, 2015 at 11:40 am 70742
Nayem Nayem

It is not clear. Define with the username, password, host title. I am not clear which is your username or password.

September 7, 2015 at 11:44 am 70744
Jamie Jamie This reply has been marked as private.
September 7, 2015 at 11:47 am 70745
Nayem Nayem

Hello Jamie,

Sorry, your details are not working. Please allow us some time. We are checking your site. In the meantime provide your correct FTP details.

September 7, 2015 at 11:52 am 70747
Jamie Jamie This reply has been marked as private.
September 7, 2015 at 4:02 pm 70787
Nayem Nayem

Please check your site now. It is working fine.

September 7, 2015 at 5:15 pm 70798
Nayem Nayem

As I can see that you have deleted the plugin. Please let me know the update.

Thanks.

Viewing 9 Posts - 1 through 9 (of 9 total)