This topic contains 11 reply and 2 voices, and was last updated by Nayem 3 years, 11 months ago
Viewing 11 Posts - 1 through 11 (of 11 total)
Author Posts
September 30, 2015 at 9:30 pm 73616
Nayem This is in continuation to my thread below: https://wedevs.com/support/topic/version-2-3-8-and-subsciption-payment-page-issues/ Any updates on this ? I am not asking any new feature to add in the plugin, but need to resolve the issue in the existing feature. Please give me a reply at the earliest.
October 1, 2015 at 1:01 pm 73668
Nayem Nayem

Please update to the latest version which is v2.3.9.

October 2, 2015 at 12:52 pm 73799
Ganesh Ganesh

Nothing changed. Bug still exist

Please give me a quick fix

October 3, 2015 at 12:52 pm 73859
Ganesh Ganesh

Please reply

October 3, 2015 at 12:53 pm 73860
Nayem Nayem

Hello Ganesh,

Please provide your login details by using this form: http://wedevs.com/provide-login-details/. I will have a look what is going wrong.

Thank you 🙂

October 3, 2015 at 1:04 pm 73862
Ganesh Ganesh

yes. provided
pls check and let me know the issue

October 4, 2015 at 10:02 am 73937
Nayem Nayem

I did not see any issue. Payment page design is perfect- http://i.imgur.com/AAuQJlW.png. It was looking like – http://www.ofri.in/ofri/wp-content/uploads/2015/09/newscreen.jpg in the previous version.

Thanks.

October 4, 2015 at 7:28 pm 73997
Ganesh Ganesh

Brother I am not talking about design issues. Functionality issues.
You please enter something in the coupon code field and click apply button or just click cancel button
Result will be ‘No effect’.

That is the real issue. please fix at the earliest

Regards
Sha

October 5, 2015 at 10:32 am 74022
Nayem Nayem

I have forwarded this issue to our developer team. They will fix it as soon as possible.

Thanks.

October 5, 2015 at 11:13 am 74031
Nayem Nayem

Plase check now. Apply coupon is working fine.

October 5, 2015 at 11:19 am 74032
Ganesh Ganesh

thanks
Please let me know what changes I have to do in my live server to solve the issue.

October 5, 2015 at 11:36 am 74037
Nayem Nayem

It was a plugin issue. We will release a new update within a couple of days. This fix will be there. Right now you can use this same plugin file to your live server.

Thanks.

Viewing 11 Posts - 1 through 11 (of 11 total)