Home Forums Plugin Support WP User Frontend Pro Register button freezing

This topic is: not resolved

This topic contains 28 replies, has 2 voices, and was last updated by  towhid 4 years ago.

Viewing 14 posts - 16 through 29 (of 29 total)
  • Author
    Posts
  • #42746

    Egor
    Member
    Post count: 38

    Dear Towhid,

    I spent some time previously translating all the required strings for my site, so it would be daunting to do it all over again. I have uploaded my .po and .mo files to the link below. Would it be possible for you please to place the files in the appropriate location and integrate them on my behalf?

    https://www.sendspace.com/file/3en6zi

    Thank you!!!

    #43218

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Egor,

    Sorry for my late reply.
    Did you able to placed .po and .mo files in right folder?

    Thank you ๐Ÿ™‚

    #43552

    Egor
    Member
    Post count: 38

    Hello towhid,

    The files have been placed in the languages folder of the plugin. But I have uploaded them to the link above on sendspace, in case they should be moved elsewhere.

    Would you be able to place them into the correct place on the ftp so that my Russian finally starts to work?

    Thank you
    Egor

    #43591

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Egor,

    Please allow me some time for work. Hope I will come back to you very soon with a solution.

    Thank you ๐Ÿ™‚

    #43870

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Egor,

    The files have been placed in the languages folder of the plugin through FTP. Can you please check and let me know.

    Thank you ๐Ÿ™‚

    #43875

    Egor
    Member
    Post count: 38

    Dear towhid,

    Many thanks for helping, the plugin has been translated. However, the top of the site displays a text string: “wp-content/plugins/wp-user-frontend-pro/languages” on every page. Also, the images in the content sidebar are not responding to redirecting clicks as part of the same problem….

    #43879

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Egor,

    I have fixed that error. Can you please check the site now and let me know the result.

    Thank you ๐Ÿ™‚

    #43897

    Egor
    Member
    Post count: 38

    The images are still not linking from the sidebar as the downloading icon freezes. Maybe something happened to the paths…

    #43925

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Egor,

    Can you please send me a screenshot.

    Thank you ๐Ÿ™‚

    #43955

    Egor
    Member
    Post count: 38

    Hello towhid,

    Here is the screenshot of the frezing dial when clicking on the top image in the sidebar: http://pushkininbritain.com/wp-content/uploads/2015/05/Screen-Shot-2015-05-14-at-15.00.39.png

    Kind regards
    Egor

    #44117

    Egor
    Member
    Post count: 38

    Hi towhid,

    This is quite an urgent matter because we are a competition website and our application form buttons are not working any more after localization of the plugin. We need it back and running asap..

    please help!

    Thanks
    Egor

    #44135

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Egor,

    I am not sure what the logo supposed to do after a click. I can see a pop-up image showing after click the logo.

    If you get any inconsistency please clear your browser cache and see what happen.

    Thank you ๐Ÿ™‚

    #44276

    Egor
    Member
    Post count: 38

    Dear towhid,

    I have cleared my cache. None of the images from the sidebar are linking to any locations. The freezing dial in a loop appeared after the plugin localisation process. And the same happens from other computers.

    Can you see what the problem is please?

    thanks

    #44373

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Egor,

    Can you please remove the localisation to see what happen. This is for diagnosis the actual cause. After done the work pleasel let me know the result.

    Thanks.

Viewing 14 posts - 16 through 29 (of 29 total)

The topic ‘Register button freezing’ is closed to new replies.