This topic contains 20 reply and 2 voices, and was last updated by Nayem 4 years, 1 month ago
Viewing 15 Posts - 1 through 15 (of 20 total)
Author Posts
July 30, 2015 at 6:17 pm 64431
Nayem Hi, There are some Custom Fields for the Profile/Registration Forms that don't save their values. On my website this is at least true for
  • Google Maps;
  • Address Field;
  • Country List.
There might be more though.
July 30, 2015 at 7:24 pm 64507
Nayem Nayem

Hello,

I am not clear about your problem. Please provide screenshot.

Thanks.

July 30, 2015 at 7:36 pm 64510
MareVisie MareVisie



The problem is that I select a country, I click “Update Profile” and when the page reloads the country I picked is gone, it doesn’t retain its value.

July 31, 2015 at 8:15 pm 64611
MareVisie MareVisie

Any idea?

August 1, 2015 at 11:40 am 64656
Nayem Nayem

Hello,

Please make sure that you are using the latest version of Wp user frontend pro which is v2.3.6.

Thanks.

August 3, 2015 at 12:55 pm 64953
MareVisie MareVisie

Hi Nayem,

I am using the latest version (v2.3.6).

August 3, 2015 at 12:57 pm 64955
Nayem Nayem

Hello,

Did you insert custom field label?

August 3, 2015 at 1:26 pm 64964
MareVisie MareVisie

Yes

August 3, 2015 at 1:46 pm 64966
Nayem Nayem

Please provide your login details by using this form: http://wedevs.com/provide-login-details/. I will have a look what is going wrong.

Thank you 🙂

August 3, 2015 at 1:57 pm 64968
MareVisie MareVisie

Done

August 3, 2015 at 2:53 pm 64981
Nayem Nayem

I have checked your site and it is working fine- http://srcthor.nl/index.php/en/2015/08/03/new-test2/.

Thanks.

August 3, 2015 at 3:03 pm 64985
MareVisie MareVisie

Hi Nayem,

When I click your to your Profile page (http://srcthor.nl/index.php/en/wpuf/profile/) there is a label with Country. If I change my country there and click “Update Profile” the value doesn’t stay.

In the link you chose I don’t see a country picker at all.

August 3, 2015 at 3:30 pm 64992
Nayem Nayem

Hello,

You did not mention that this problem is in registration form. I have checked the post form but it was working fine.

I will check it again.

Thanks.

August 3, 2015 at 3:36 pm 64993
Nayem Nayem

Please provide your FTP details also.

August 3, 2015 at 3:48 pm 64998
MareVisie MareVisie

Sadly our server has been extensively secured and the FTP side has been completely locked up and the credentials of the only account are unknown to me. I could give you the SSH login though.

August 5, 2015 at 1:40 pm 65387
MareVisie MareVisie

Is there a way to resolve this without using FTP?

Viewing 15 Posts - 1 through 15 (of 20 total)