Viewing 15 Topics - 16 through 30 (of 53 total)
Author Posts
August 29, 2015 at 11:22 am 69492
towhid towhid

Hello MareVisie,

I did not get correct FTP login details from you. The login details are working only for wp-admin and database. But I also need the FTP server access to see what the code you have worked out.

Thanks

September 1, 2015 at 2:22 pm 69972
MareVisie MareVisie

There’s nothing you can do with FTP I’m afraid, but I will send you the credentials anyway.

September 16, 2015 at 1:10 am 71959
MareVisie MareVisie

Hi Towhid,

It’s has been a while, do you have any updates?

September 17, 2015 at 11:01 am 72149
towhid towhid This reply has been marked as private.
September 17, 2015 at 12:18 pm 72168
MareVisie MareVisie This reply has been marked as private.
September 17, 2015 at 12:28 pm 72172
towhid towhid

Hello MareVisie,

The file you have sent to me is not quite enough.

Please send me the correct FTP login credentials and file location where you have applied the code.

Also send me the form where the you have used the custom hook. I need to check the code on your site.

Thanks

September 17, 2015 at 8:52 pm 72322
MareVisie MareVisie

Hi Towhid,

the files are in /var/www/wp-content/plugins/my-functions-plugin/education-hook

Here’s the shortcode for the form: [wpuf_profile type=”profile” id=”199″]

September 19, 2015 at 5:52 pm 72480
MareVisie MareVisie

Hi Towhid,

The FTP credentials I send earlier should now grant you full access.

I think the problem is that no $post_id is defined and therefore some of the conditionals aren’t reached.

September 20, 2015 at 11:24 am 72538
towhid towhid

Hello MareVisie,

The login details for wp-admin is not working. It worked accurately yesterday. But today I was not able to login to the site with the same credentials you had provided to me. Can you please send me correct login details.

Thanks

September 21, 2015 at 3:57 pm 72713
MareVisie MareVisie This reply has been marked as private.
September 21, 2015 at 4:52 pm 72721
towhid towhid

Hello MareVisie,

I have already forwarded your problem to our developer team. Please allow me some time. Hope I will come back to you with a right solution.

Thanks

September 21, 2015 at 5:49 pm 72751
towhid towhid

Hello MareVisie,

I have talked with the developer and I have noticed that you have messed up the code completely. To find out the actual problem, we have to dig deeper into the code and it will take too much time to finish. But the problem is that our Eid Festival has started from today. The developer will not be available at that time. But support will continue. They will be back in 29/09/2015. After their coming back, I will try to fix your problem. At that time, you can be carried your other task to forward.

Thanks

September 21, 2015 at 6:25 pm 72763
MareVisie MareVisie

Could you indicate which code I havr messed up? Is it the WPUF core? Or my own plugin files? Any comment on how I could have done this? Because I have not touched the main components of WPUF Pro.

September 23, 2015 at 1:58 pm 72953
MareVisie MareVisie

Dear Towhid,

I remembered I had a similar issue with saving form values, described in this thread. Please consult with your collague Nayem how he fixed the issue before.

September 23, 2015 at 8:53 pm 73004
Nayem Nayem

Hello MareVisie,

If you are using the latest version without any modification then those fields will work fine.

Right now we are in vacation. We will start our office from 29th September. I hope we can provide the exact solution again to you. Please keep patience.

Thanks.

Viewing 15 Topics - 16 through 30 (of 53 total)