This topic contains 21 reply and 5 voices, and was last updated by Nayem 4 years, 2 months ago
Viewing 15 Posts - 1 through 15 (of 21 total)
Author Posts
August 13, 2015 at 10:22 am 66819
Nayem Hi, I have just updated the Dokan to the latest 2.4.2 version. When i click the 'review' tab in the seller profile, it jumps to 404 error page not found page. I have set the permalinks as post and product but still dosent work. Can you advise on this? thanks Regards Jacky
August 13, 2015 at 12:20 pm 66840
Nayem Nayem

Hello,

I did not get this error. Please make sure that you have set your permalinks correctly. Try once again.

Thanks.

August 13, 2015 at 1:17 pm 66852
jacky wong jacky wong

Hi

I have tried it again but it still dosent work. It works for the old version 2.4.1 but not the new one. I m not so sure what is causing this. Can you advise further on this?

Regards
Jacky

August 13, 2015 at 1:20 pm 66853
jacky wong jacky wong

Hi

Can you also advise the file location for this seller profile review function? Thanks

Regards
Jacky

August 13, 2015 at 3:21 pm 66876
Nayem Nayem

Please open Dokan plugin/includes/pro/classes/review.php.

Thanks.

August 13, 2015 at 6:43 pm 66960
jacky wong jacky wong

Hi,

I have compared V2.4.1 and V2.4.2 of the review.php files and i can see there are some codes missing such as line 14 public $custom_store_url = ”; line 25 $this->custom_store_url = dokan_get_option( ‘custom_store_url’, ‘dokan_selling’, ‘store’ ); etc.

As this is not mentioned in the change log, can you advise what changes we have for the review?

Thanks

Jacky

August 13, 2015 at 7:19 pm 66965
Nayem Nayem

Hello,

As far as I know we did not change anything in the review because we did not get that error which you have mentioned in your first reply. I will discuss with our developer team to know if they have change any code there.

Thanks.

August 14, 2015 at 1:00 pm 67012
kenneth kenneth

Same problem here, it looks like the permalink is not saving correctly. Please advise

August 16, 2015 at 10:52 am 67232
jacky wong jacky wong

Hi,

Any updates on this?

Thanks
Jacky

August 16, 2015 at 4:41 pm 67305
Nayem Nayem

Hello Jacky Wong,

Yes, we have changed few code but it should not create any issue. In my side the page is loading correctly. Please provide your site details-http://wedevs.com/provide-login-details/. I will check and provide solution within 24 hours.

Thanks.

August 16, 2015 at 5:23 pm 67311
jacky wong jacky wong

Hi Nayem,

I have provided the login details as per your request. Please advise me when this is fixed.

Thank you for your help

Regards
Jacky

August 16, 2015 at 5:53 pm 67317
Nayem Nayem

Hello,

I have forwarded this issue to our developer team. They will fix this as soon as possible. Please kee patience.

Thanks.

August 17, 2015 at 9:43 am 67460
kenneth kenneth

Same problem. When the user is logged in, the reviews tab in the store page link to file not found page. The reviews is invisible when the user is not logged in. Please help fix this asap. thank you.

August 17, 2015 at 11:17 am 67487
Nayem Nayem

Hello,

We will fix this issue within today.

Thanks.

August 17, 2015 at 6:52 pm 67679
jacky wong jacky wong

Hi,

I can see the support status is closed but i m still having this problem on my website. Are they still working on it? Or there will be a fixed update version? Thanks

August 17, 2015 at 6:59 pm 67682
Nayem Nayem

Hello,

We have fixed it. You will get the fix in our next release. Within couple of days we will release it.

Thanks.

Viewing 15 Posts - 1 through 15 (of 21 total)