Home Forums Plugin Support WP Project Manager Pro SUBTASK do not show the assigned user

This topic is: not resolved

Tagged: 

This topic contains 31 replies, has 2 voices, and was last updated by  towhid 4 years, 1 month ago.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 32 total)
  • Author
    Posts
  • #42531

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Herve,

    Step 1: Please open this wedevs-project-manager/assets/css/admin.css

    Step 2: Find this line

    .cpm-single-task .cpm-todo-wrap input[type="checkbox"] {
      margin-left: -20px;
      margin-right: 2px;
      margin-top: 0;
    }

    Step 3: Replace below line with above line.

    .cpm-single-task .cpm-todo-wrap input[type="checkbox"] {
      margin-left: 10px;
      margin-right: 2px;
      margin-top: 0;
    }

    Please try yourself and let me know the result.

    Thank you πŸ™‚

    #42768

    towhid
    Participant
    Post count: 4505
    This reply has been marked as private.
    #42775

    Herve
    Member
    Post count: 44
    This reply has been marked as private.
    #42779

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Hereve,

    Can you please send me a screenshot of those issue you recently discovered. I am here to help you.

    Thank you πŸ™‚

    #42792

    Herve
    Member
    Post count: 44
    #43154

    Herve
    Member
    Post count: 44

    Hello Towhid
    Its been 8 days now.
    Can you send me the fix please ?
    Best rgs,
    HervΓ©

    #43169

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Herve,

    Sorry for my late reply. You have to provide your FTP details by using this form: http://wedevs.com/provide-login-details/. I will have a look what is going wrong.

    I have already fixed this issue in our local server.

    Thank you πŸ™‚

    When you sent your FTP login details through our contact form please let me know in this forum as well as.

    #43182

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Herve,

    I request you to send FTP. But I have got only admin access. Also I can not see site online. Can you please check it.

    Thank you πŸ™‚

    #43196

    Herve
    Member
    Post count: 44
    This reply has been marked as private.
    #43227

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Herve,

    The login you have provided did not work for me. Can you please check yourself again and send me correct FTP details to me.

    Thank you πŸ™‚

    #43228

    Herve
    Member
    Post count: 44

    recreated SFTP (not ftp !)login for you :
    polecomp-wedevs as log
    Wedevs123 as pass

    #43230

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Herve,

    Yes, Now I am login to your site successfully. Please allow me some time. I will be come back to you very soon.

    Thank you πŸ™‚

    #43310

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Herve,

    I have tried to reproduced this issue in my local server but did not get any inconsistency. I think it is theme compatible issue. You can disable all your plugins except WP Project Manger Pro and switch to a default theme of WordPress like – Twenty Twelve, Twenty Thirteen, Twenty Fourteen and let me know the results.

    Thank you πŸ™‚

    #43391

    Herve
    Member
    Post count: 44
    This reply has been marked as private.
    #43443

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Herve,

    Can you please send me a screenshot with mark down the red area. I can not understand your previous screenshot. Sometimes layout distort for conflict with theme.

    Thank you πŸ™‚

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 32 total)

The topic ‘SUBTASK do not show the assigned user’ is closed to new replies.