This topic contains 12 reply and 3 voices, and was last updated by kcssm 5 years, 11 months ago
Viewing 12 Posts - 1 through 12 (of 12 total)
Author Posts
October 28, 2013 at 10:22 pm 9510
kcssm Hello, Could you please help me with this. I really like this plugin but i need to make it work before buying it for my project. Everything works fine in local server but in live server, the User ID in the transaction page is always 0. Did I need to set anything more for the love server. Please help me in this. Thank you, Sanam
October 29, 2013 at 3:05 am 9524
Tareq Hasan Tareq Hasan

Were you still logged in when you completed the transaction? It should be assigned to that user if he was still logged in.

October 29, 2013 at 6:25 am 9550
kcssm kcssm

Hello Tareq,

Thank you for the quick respond. Yes I was still logged in with the buyers account when the transaction was completed. As I have said, everything is working fine in local server, but it doesnot in live server. What I have done is, forced the users to buy the package before they see the post form. But even after the purchase of the package, the users are getting the message saying “You need to buy the package before you can post” instead of the post form. Please help me with this.This is just a test server and we need the pro version for the final project. But before getting the pro version, we need to make sure its working for us. I can provide you the login details, if you could look at it.

Thank you,
Sanam

October 29, 2013 at 6:27 am 9551
kcssm kcssm This reply has been marked as private.
October 29, 2013 at 9:39 am 9552
Mahi Mahi

provide your test paypal id to make purchase.

October 29, 2013 at 10:11 am 9557
kcssm kcssm This reply has been marked as private.
October 30, 2013 at 9:12 am 9597
kcssm kcssm

Hello please help us. We really need this plugin for our project.

October 30, 2013 at 9:37 am 9599
Mahi Mahi

i Checked all things but really not sure whats wrong here. Forwarding this issue to tareq to check further. stay tuned.

October 30, 2013 at 9:58 am 9601
kcssm kcssm

Thank you Mahi for checking it out. Its weird that same setting works for local and not for live. Sure I will be waiting for your reply.

Thank you,
Sanam

October 31, 2013 at 11:04 am 9632
kcssm kcssm

Hello Mahi,

Any updates on this? We are eagerly waiting for the solution.

Thank you,
Sanam

November 1, 2013 at 10:02 am 9657
kcssm kcssm

Hello any updates? we are in limbo here whether this plugin will work or not and its keeping us away from buying it. Hope you can solve the issue.

Thank you,
Sanam

November 1, 2013 at 5:31 pm 9665
Tareq Hasan Tareq Hasan

The problem is it rarely happens in our case. Once another user found this problem, but reinstalling WordPress solved his issue. I’ve to investigate more. Sorry for the delay.

November 1, 2013 at 5:53 pm 9669
kcssm kcssm

Thank you for the reply. Its not the case with us, we have checked in two fresh installation of WordPress in two different servers. We have bought the plugin just now and we really need the solution for this issue. Please help us as soon as possible.

Thank you,
Sanam

Viewing 12 Posts - 1 through 12 (of 12 total)