Home Forums Plugin Support WP User Frontend (Free Version) Upon Submitting form it hangs on loading sign

This topic is: resolved

This topic contains 28 replies, has 4 voices, and was last updated by  Tareq Hasan 5 years, 5 months ago.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 29 total)
  • Author
    Posts
  • #13749

    mostafamraafat
    Member
    Post count: 8

    Dear,

    I just bought the pro version of WP User. and it doesn't work. Upon Submission of Form it displays the loading sign and it stays forever. kindly check http://www.menbeyotna.com/أتصل-بنا/

    Please help ASAP as the website is stuck on this problem.

    Thank you

    #13750

    Mahi
    Member
    Post count: 1555
    #13753

    mostafamraafat
    Member
    Post count: 8

    Dear Mahi,

    Actually I tried the second solution in the video which is disabling the WP_DEBUG and no it did not solve the problem. And I didn't get where is the function.php file you were talking about in the video. This video didn't solve my problem at all. And I can't just try to find the bug in your code. I believe the support should fix the bugs in the plugin. Your fast response would be appreciated.

    Thank you

    #13758

    Tareq Hasan
    Keymaster
    Post count: 2831

    Please provide your site url, user login and password so we can check it. Also mark your reply as Private reply to keep it safe from others.

    #13759

    mostafamraafat
    Member
    Post count: 8
    This reply has been marked as private.
    #13770

    Tareq Hasan
    Keymaster
    Post count: 2831

    Sorry, I didn't ask for FTP password. I asked login details to your WordPress site.

    #13781

    mostafamraafat
    Member
    Post count: 8
    This reply has been marked as private.
    #13782

    mostafamraafat
    Member
    Post count: 8

    Please help me as soon as you can as the launching of the website is pending on this issue.

    Thank you

    #13793

    Tareq Hasan
    Keymaster
    Post count: 2831

    I am not sure whats going on. No other potential conflicting plugin is installed, but yet the request is getting “504 Gateway Time-out” error. The ajax request is pending and never completes. Can you please try on a different server and see if the error still persists. We never had this kind of gateway timeout error.

    #13797

    mostafamraafat
    Member
    Post count: 8

    Dear Tarek,

    It was working on this server perfectly. But for no reason this happened. So I don't think its server error. I gave you the ftp credentials. Can you debug the problem because its very crucial to me. As you can see it submits the request on server and its saved on the DB but there is no response. Solving this problem would be very appreciated. I can help you in whatever you want.

    Thank you

    #13827

    mostafamraafat
    Member
    Post count: 8

    Dear Tarek,

    Any Updates?? Im still pending on you. Please just answer!!

    #13832

    Tareq Hasan
    Keymaster
    Post count: 2831

    I am getting blank page on your site.

    #13834

    mostafamraafat
    Member
    Post count: 8

    I was just trying to solve it myself. I installed a brand new wordpress. But on the same old DB. and installed the front end plugin. The same problem existed. You can try now i returned everything.

    #13841

    Tareq Hasan
    Keymaster
    Post count: 2831

    I've just created a new form and inserted the shortcode to the sample page http://www.menbeyotna.com/sample-page/

    It works!

    I am still not sure what are the problems, but these might be:
    1. Your page slug is Arabic
    2. Some meta key name might be in Arabic

    I am not saying these are the reasons, but I couldn't find out other reasons.

    #14266

    JanMichael
    Member
    Post count: 8

    Hi Tareq, I'm experiencing the same kind of issue. Can I forward you WP credentials?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 29 total)

The topic ‘Upon Submitting form it hangs on loading sign’ is closed to new replies.