Home Forums General Pre-Purchase Questions WooCommerce PDF Invoice

This topic is: resolved

This topic contains 13 replies, has 5 voices, and was last updated by  robert thompson 4 years, 3 months ago.

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    Posts
  • #26609

    Albert Albert
    Member
    Post count: 5

    Hello i'm new in this forum, i would like to buy Dokan Theme but i have for now one question.
    it is possible to load woocommerce invoice PDF pluglin, but i would like to know in wich file i can find the name of the shop, seller and address because i want to put these informations into the invoice.
    can you tell me where i can find these information.
    thank you.

    #26693

    Sekander Badsha
    Member
    Post count: 2067

    Hello Albert,
    We haven't tested the compatibility of this plugin with our theme. You may upload the plugin anywhere in the web and give the download link in a private reply. We'd test the plugin and let you know.

    #26725

    Albert Albert
    Member
    Post count: 5

    ATTN: Sekander Badsha
    Reply : #26693

    hi
    i don't know if it is the right place to ask you somes questions, because it's been a long time that i search on the web an software wich can work, for my project.
    My project is to make a marketplace the most automatic , without any manual intervention. I find a lot, a lot, a lot of software but there were always something important that the software could'nt make. it's why it's take me a long time. Sometime on magento plattform, sometime on other plattform, and miracle, i fall on your solution !!! on WordPress !!! great because i already know a little wordpress.
    So i make some (a lot) tests with your solution, saw forum, saw documentation… but i have always a few problem or maybe question of customization.
    I really would like to buy your software for my project, but i want to be sure that it's corresponding to my project and to the french law.
    just find below my analyze of your product.
    First of all : it's the most complete and easy solution to build a marketplace so i have to tell you in french “BRAVO” ” GREAT JOB”
    just below some question.

    1 is it right that DOKAN can assign shipping per seller or by product ?
    2 in case of one buyer and multi seller, the shipping of each seller is additionnal on the order ?
    3 is it right that with DOAKN i can add additional fields (like size,coulor….) ?
    4 is it rieght that with only DOKAN you can see on the top menu “seller” and their shop with all of their products ?
    5 i saw your solution with sub-order in case of multi seller, but with the woocommerce exelling, the customer receive about 3 mail with in the subject (for exemple) order number 150 and inside of the mail he can read order 151 and 152 (in case of multi seller) maybe it's trouble! Can you do something to solve this?
    6 If i give you the pluging used to create invoice, can you chack to see if it's possible to introduce the information about the seller ? (see my prvious post)
    7 DOKAN + woocommerce exelling together works without any other plugin or theme child ?
    8 idea : will be possible to think to enable a Withdraw by order ? to be sure that you wait enough legal time before to paid the seller OR to be sure that you paid all orders ?
    9 is it right that in registration, the seller could seller product but to activate the account, admin should validate this account ?
    10 is right that after one year of license you have to paid 50% of the price to receive DOKAN UPDATE ?

    i'm waiting for your feedback.

    And thank a lot for your works and disponibility

    #26783

    Sekander Badsha
    Member
    Post count: 2067

    1 is it right that DOKAN can assign shipping per seller or by product ?
    Ans: Yes. But you'll need the “Per Product Shipping” add-on.

    2 in case of one buyer and multi seller, the shipping of each seller is additionnal on the order ?
    Ans: Yes. The shipping charge is calculated per product basis and charged to the customer as a total shipping cost.

    3 is it right that with DOAKN i can add additional fields (like size,coulor….) ?
    Ans: These additional field is called attributes and variations. And yes, it's possible.

    4 is it rieght that with only DOKAN you can see on the top menu “seller” and their shop with all of their products ?
    Ans: Yes.

    5 i saw your solution with sub-order in case of multi seller, but with the woocommerce exelling, the customer receive about 3 mail with in the subject (for exemple) order number 150 and inside of the mail he can read order 151 and 152 (in case of multi seller) maybe it’s trouble! Can you do something to solve this?
    Ans: We have already solved the issue in the last update.

    6 If i give you the pluging used to create invoice, can you chack to see if it’s possible to introduce the information about the seller ? (see my prvious post)
    Ans: Yeah. Sure!

    7 DOKAN + woocommerce exelling together works without any other plugin or theme child ?
    Ans: Dokan is now available as a theme, but we're trying to release it as a plugin by this month. It only needs WooCommerce to run. But some add-ons may require based on your needs. (Like- per product shipping) And for designing purposes you may need child theme.

    8 idea : will be possible to think to enable a Withdraw by order ? to be sure that you wait enough legal time before to paid the seller OR to be sure that you paid all orders ?
    Ans: The admin can set a minimum amount of withdrawal in the settings. When the minimum withdrawal limit is crossed, a seller can request for payment. But with our “PayPal Adaptive” add-on, the payment can go to the seller right after the order is placed.

    9 is it right that in registration, the seller could seller product but to activate the account, admin should validate this account ?
    Ans: You can choose to approve the sellers manually or automatically in the settings.

    10 is right that after one year of license you have to paid 50% of the price to receive DOKAN UPDATE ?
    Ans: Yes.

    #26794

    Albert Albert
    Member
    Post count: 5

    Hi
    thank for your anwsers.
    here below my remarks:

    8 : ok for Paypal adptiv but in France, in Europe, there is a time where customer can send back their product and you have to send their money back. the time is for 7 days. so is it possible to configure 7 days before paypal send money to the seller ?

    9 : i saw that you can automatically make that the seller put his product for selling, but to activate the account, is it automatic or manually ?

    11 : is possible to have acceptance of termes using for the seller when they create an account ?
    thank for your responses.
    Albert

    #26812

    Sekander Badsha
    Member
    Post count: 2067

    8 : In that case, I would suggest you to use the manual withdrawal methods. But it can be worked out with paypal disputes. You may talk to the paypal support team regarding this.

    9 : Both the “activating sellers” and “publishing products” can be made manual or automatic. You may choose what ever fits your needs.

    11 : We do not have such feature in Dokan. But it is possible with some minor customization.

    #27046

    Albert Albert
    Member
    Post count: 5

    Hi,
    i just forget to ask you something about your response n° 3

    3 Question : is it right that with DOAKN i can add additional fields (like size,coulor….) ?
    Ans: These additional field is called attributes and variations. And yes, it’s possible.

    ok, but in case of one attribute with 3 possible value, and the customer has to choice between 3 values ! is ti possible ?

    Example : Attribute size
    Value : S – L – XL
    and with radio button the customer choose his size . is it possible ?

    Appareance question :
    is it normal that there are two empty positions at the bottom of the page for two more product ?

    thank you.

    #27224

    Sekander Badsha
    Member
    Post count: 2067

    Yes the size is a common field that every eCommerce site needs. So it is possible. But I did not understand your second question. Can you please explain what are you trying to get by screenshot? Are you talking about showing two related products on the bottom of single product page?

    #27242

    Tor B
    Member
    Post count: 100

    Question 8 : ok for Paypal adptiv but in France, in Europe, there is a time where customer can send back their product and you have to send their money back. the time is for 7 days. so is it possible to configure 7 days before paypal send money to the seller ?

    Answer 8 : In that case, I would suggest you to use the manual withdrawal methods. But it can be worked out with paypal disputes. You may talk to the paypal support team regarding this.

    — I would like to add: Several countries in Europe have this regulation; a customer can send the product back within X days if bought on Internet. It would be VERY nice if the automatic scheduled payment could be postponed for X days to fit European legislation. Please consider this for your European customers.

    #27438

    Sekander Badsha
    Member
    Post count: 2067

    I have passed this idea to the developer team. Let me know if you have any other issues.

    #27562

    Lahcen B.
    Member
    Post count: 16

    This topic was about inserting the name of the seller in the invoice, (see the main post and question 6 above) and it is marked as resolved, does that mean it is supported in the current Dokan plugin?

    #27620

    Sekander Badsha
    Member
    Post count: 2067

    I have tested the compatibility of PDF invoice plugin with ours and it works from frontend.

    WooCommerce PDF Invoice works with Dokan

    Here is the PDF invoice http://bit.ly/ZhjxjE

    Inserting any data in the PDF is possible. As the PDF is coming from the plugin which is not made by us, we can not help you regarding this. You have to hire a developer to do the customization.

    #35101

    robert thompson
    Member
    Post count: 2

    How have u able to achieve this ?

    #37995

    robert thompson
    Member
    Post count: 2

    how do u add / test seller name, additional fields on pdf invoice

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)

The topic ‘WooCommerce PDF Invoice’ is closed to new replies.