This topic is: not resolved

Tagged: 

This topic contains 24 replies, has 2 voices, and was last updated by  Nayem 3 years, 9 months ago.

Viewing 10 posts - 16 through 25 (of 25 total)
  • Author
    Posts
  • #64763

    Nayem
    Moderator
    Post count: 6480

    Hello,

    I have to check with IE. Please allow me some time.

    Thanks.

    #65732

    Denis
    Participant
    Post count: 165

    Did you check it?

    #66302

    Denis
    Participant
    Post count: 165

    Any news here?

    #66311

    Nayem
    Moderator
    Post count: 6480

    Hello Denis,

    I have checked with IE and its working fine. I have checked with the latest one (windows 10).

    Thanks.

    #66842

    Denis
    Participant
    Post count: 165

    Hey Nayem,
    this is very strange…I tried it on iE9 and iE10 and the latest I got on Windows8.1. There the youtube link does not automaticly creates a video.
    Right now the same is when I try it in Chrome. But in Chrome it worked.

    Are there special settings I need to have in the browser?
    Or do I have to change settings for the plugin.

    The way it is right now I cant give the form to my users, cause it is a surprise if it will work or not.

    Hope you can help me with tihs,
    Denis

    #66848

    Nayem
    Moderator
    Post count: 6480

    Hello,

    I have checked with iE-11. Its embedding the video correctly.

    Thanks.

    #66849

    Denis
    Participant
    Post count: 165

    Thanks,
    but I still dont know what it is.
    Very strange. Mybe I need to activate your script on ALL pages?
    Cheers,
    Denis

    #66854

    Nayem
    Moderator
    Post count: 6480

    Hello,

    Please enable this option- Load Scripts. Let me know the update.

    Thanks.

    #67005

    Denis
    Participant
    Post count: 165

    I dont know what it is.
    I cant get it to work with my browser.

    iE9
    iE10
    iE11
    Chrome
    Firefox

    They dont render the video.

    I got the latest version of WPFUpro
    Set my theme to wordpress standard theme
    Activated load script on al pages

    There must be some special settings for the browsers.

    this sucks

    #67297

    Nayem
    Moderator
    Post count: 6480

    Hello Denis,

    I can understand your problem. But I have checked many times. I did not get any issue. If you can then you can check from other computer.

    Thanks.

Viewing 10 posts - 16 through 25 (of 25 total)

The topic ‘Youtube – WHEN’ is closed to new replies.