This topic contains 29 reply and 3 voices, and was last updated by Alexis Media 6 years, 3 months ago
Viewing 15 Posts - 1 through 15 (of 29 total)
Author Posts
June 29, 2013 at 11:25 pm 5414
Alexis Media #1 The user edit for is working great on Chrome but gives a "undefined" error when clicking update profile in Firefox. #2 Is there a way to set the preview image sizes on the edit form? The images are showing full size. http://learnshootinspire.com/edit-test/
June 29, 2013 at 11:42 pm 5415
Alexis Media Alexis Media

This is for the pro version. I just realized there is a pro section i glanced over.

June 30, 2013 at 12:03 am 5416
Tareq Hasan Tareq Hasan

Can you give access to your site? Post the details as a private reply.

June 30, 2013 at 2:09 am 5419
Alexis Media Alexis Media This reply has been marked as private.
July 1, 2013 at 12:50 am 5430
Tareq Hasan Tareq Hasan

How do I test? You don’t have a form.

July 1, 2013 at 8:02 am 5442
Alexis Media Alexis Media

Im using the registration form.

July 1, 2013 at 9:38 pm 5481
Alexis Media Alexis Media This reply has been marked as private.
July 2, 2013 at 4:20 am 5489
Tareq Hasan Tareq Hasan

I just updated the profile from firefox, no “undefined” errors found

July 2, 2013 at 8:00 pm 5503
Alexis Media Alexis Media

The image uploads dont seem to be working either. Can you test this please.

July 2, 2013 at 8:42 pm 5505
Tareq Hasan Tareq Hasan

You can’t put “#” in the meta key field, thats why the gallery fields wasn’t working, I’ve removed them. Although something wrong with the avatar, seems like it’s not saving the image.

July 4, 2013 at 1:41 pm 5576
Alexis Media Alexis Media

What is the meta for the avatar? If all else ill just add another upload form and use it for the avatar.

July 4, 2013 at 1:50 pm 5577
Alexis Media Alexis Media

Also it seems the image upload still isnt working on FF and IE. Chrome is working great.

July 4, 2013 at 5:45 pm 5585
Mahi Mahi

i think its “author_avatar” , but in registration form there is a Avatar field. It uses WordPress default Avatar function, then you can upload any image to replace it .

July 6, 2013 at 4:55 am 5629
Alexis Media Alexis Media

Thats not the issue the issue is the images arent uploading on FF and IE or any others other than Chrome.

http://since83.com/demo/image/images/14909261644413879034.png

Its just shows a frame of the sites index it seems

July 7, 2013 at 9:49 pm 5665
Alexis Media Alexis Media

It works fine with admin accounts just not others.

July 8, 2013 at 2:46 am 5676
Tareq Hasan Tareq Hasan

As it works fine with admin accounts, I suppose there is nothing wrong with the plugin. May be some kinda permission issue? But I can’t think of any.

Viewing 15 Posts - 1 through 15 (of 29 total)