This topic contains 3 reply and 2 voices, and was last updated by Nayem 4 years, 1 month ago
Viewing 3 Posts - 1 through 3 (of 3 total)
Author Posts
June 22, 2015 at 3:22 pm 52685
Nayem When a seller creates a new product in the dashboard, he is being redirected to the 'product edit' page after creation. On the attributes tab, you can select an attribute but clicking on the green 'add category' button has no effect. As soon as a product has been approved by an admin, the green button does work and you can add attributes as normal. Please correct this as our sellers must be able to add attributes (and make products variable) before admin validation. As far as I can see no ajax action is taking place when clicking the button. The only difference seems to be the link to the page: for a new product, it is 'http://mydomain.com/winkel-dashboard/products/?product_id=19433&action=edit#product-attributes' and for an approved product it is 'http://mydomain.com/product/[post_name]/edit/#product-attributes'. Please fix or advise.
June 22, 2015 at 3:28 pm 52688
Nayem Nayem

Hello Monique,

Please provide a screenshot here. I want to see whats happening there.

Thanks.

June 22, 2015 at 5:29 pm 52693
Monique Monique

I have posted my login details through the form on your site. There you can simulate. The shop has several validated products, all of which can have attributes added. Only for the two non-validated records (pending) it is impossible to add attributes. Posting a screenshot won’t make much difference as nothing happens when you click the button.

June 23, 2015 at 12:17 pm 52787
Nayem Nayem

Hello Monique,

I am not able to access your admin panel. I will suggest you to check for theme conflict. Please activate Dokan theme and then check whats going wrong.

Thanks.

Viewing 3 Posts - 1 through 3 (of 3 total)