Home Forums Plugin Support WP User Frontend (Free Version) Autocompletion returns 0

This topic is: resolved

Tagged: 

This topic contains 11 replies, has 3 voices, and was last updated by  Tareq Hasan 5 years, 5 months ago.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Posts
  • #13098

    Sam
    Member
    Post count: 11

    Hi Guys,

    I've just installed the plugin on my machine but when I try to add a tag the autocompletion says 0 although I have entered some tags in the back-end.

    Any idea how this comes?
    Screenshot in attach.

    Cheers.

    Screenshot

    #13119

    Mahi
    Member
    Post count: 1555

    honestly, no idea where its coming from!

    are you use you are using the right post_type?

    #13127

    Sam
    Member
    Post count: 11

    It happens when I use a self-created taxonomy.
    When I use the already build in tags-taxonomy it's working.

    But of course i'd like to use my own taxonomy.
    Any idea what is wrong? Maybe a setting somewhere?

    #13139

    Tareq Hasan
    Keymaster
    Post count: 2831

    Can you please provide your site url, user login and password so we can check it. Also mark your reply as Private reply to keep it safe.

    #13151

    Sam
    Member
    Post count: 11
    This reply has been marked as private.
    #13366

    Sam
    Member
    Post count: 11
    This reply has been marked as private.
    #13371

    Tareq Hasan
    Keymaster
    Post count: 2831

    That shouldn't happen. Are you still using that plugin to register custom taxonomy?

    #13381

    Sam
    Member
    Post count: 11
    This reply has been marked as private.
    #13418

    Sam
    Member
    Post count: 11
    This reply has been marked as private.
    #13431

    Tareq Hasan
    Keymaster
    Post count: 2831

    Seems like a permission problem. Are you assigning capabilities while registering the taxonomy? Thats creating problem.

    #13434

    Sam
    Member
    Post count: 11
    This reply has been marked as private.
    #13437

    Tareq Hasan
    Keymaster
    Post count: 2831

    It's failing on permission check by WordPress only for subscribers. Contributors and above are working fine.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)

The topic ‘Autocompletion returns 0’ is closed to new replies.