Home Forums Plugin Support WP User Frontend Pro Backend speed problem

This topic is: not resolved

This topic contains 7 replies, has 2 voices, and was last updated by  Rob 4 years, 4 months ago.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #35951

    Rob
    Member
    Post count: 101

    I have a (huge) post form, and it works very well indeed.

    However, updating the form in the back end is painfully slow: 30-seconds to move to next field, 45 seconds to load the form, 25 seconds to save the form

    My server is very quick + SSD, so it can't be that.

    Any suggestions?

    Thx
    ROB

    #35999

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Rob,

    Do you have latest version of WP User Frontend Pro? If not please download the latest version of WP User Frontend Pro [2.2.7] also update WordPress latest version[1.4] and let me know the result.

    Thank You ๐Ÿ™‚

    N.B- Before update please backup your site and database.

    #36036

    Rob
    Member
    Post count: 101

    Thanks Mirza

    Yes – I'm using WPUF version 2.2.7 and WP 4.1

    ROB

    weDevs Team wrote:

    #36043

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Rob,

    Please provide your login details by using this form – http://wedevs.com/provide-login-details/. I will have a look what is going wrong.

    Thank you ๐Ÿ™‚

    #36108

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Rob,

    You can disable all your plugins except User Frontend and see any slowness of your site. I can see there are lots of plugin you have installed that could be responsible for all the slowness issue. When done please let me know the result.

    Thank You ๐Ÿ™‚

    #36141

    Rob
    Member
    Post count: 101
    This reply has been marked as private.
    #36163

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Rob,

    Did you disable all your plugins except User Frontend. After then what is the result. Can you please let me know.

    Thank You ๐Ÿ™‚

    #36177

    Rob
    Member
    Post count: 101

    Hi

    I replied on the web site:

    I tried this (disable other plugins) and it improved from 28 seconds to
    22 seconds to load on the back end, which is still not good.

    I have exported the offending form โ€“ would you please check it on you
    end?Download json file

    I also attach this file

    Thanks
    ROB

    weDevs Team wrote:

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

The topic ‘Backend speed problem’ is closed to new replies.