Home Forums Plugin Support WP User Frontend Pro Custom fields doesn't populate Metaboxes from custom post type

This topic is: resolved

Tagged: ,

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  luis 5 years, 5 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #13937

    luis
    Member
    Post count: 4

    I have a custom post type that I added some metaboxes to additional information from user, I created a form with custom fields that match the meta key.

    But when I submit the post, it doesn't pull the data from the form.

    Any idea what I'm doing wrong?

    sorry for my poor english

    #13964

    Tareq Hasan
    Keymaster
    Post count: 2831

    Hey, apology for replying late.

    It's hard to say why it's not pulling the data from the form. Can you please provide your site url, user login and password so we can check it. Also mark your reply as Private reply to keep it safe.

    #13974

    luis
    Member
    Post count: 4
    This reply has been marked as private.
    #13982

    Tareq Hasan
    Keymaster
    Post count: 2831

    Just tested, you didn't give the right meta keys. All the meta keys in the feature property is prefixed with “pyre_”. I've added some in the form and it works.

    #14030

    luis
    Member
    Post count: 4

    Awesome, thank you so much for your help!

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘Custom fields doesn't populate Metaboxes from custom post type’ is closed to new replies.