Home Forums Plugin Support WP User Frontend (Free Version) Custom Filed not showing on post

This topic is: not resolved

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  Mahi 5 years ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #14975

    mrblindpig
    Member
    Post count: 1

    Hi,

    I've read the documentation, and tried a few tips on here, but none of them seem to work. I understand my theme well, so should be able to edit it, if I knew what I had to type.

    I want to add a custom field, that is simply a link to a soundcloud player. This shows up as a soundcloud player automatically when the url is inserted into a post on my blog. However, I can't get the custom field to show after front end posting.

    What Post field should I use to get this link to show on the post, and also what do I need to type in my singlepost.php to make it work? I tried the documentation information, but that only mentions text/ text area etc, and when I add that to the single.php, it still doesn't show.

    I did tick the ‘Custom Fields in post' box. But this shows the Name of field AND then the url, but the player doesn't show?

    Thanks in advance for any help

    #14977

    Mahi
    Member
    Post count: 1555

    if your theme already supports Soundcloud player with url, then just find the right meta_key.
    Are you using free or paid version? I am afraid that you can't do it with free version though!

    #14978

    mrblindpig
    Member
    Post count: 1

    Paid version.

    “then just find the right meta_key”

    Sorry, I don't understand.

    Thanks

    #14986

    Mahi
    Member
    Post count: 1555

    Unfortunately, i can't see any associate product(s) linked with your account. If you are a customer of us then, please login to your original account and reply here.

    Sorry for inconvenience.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘Custom Filed not showing on post’ is closed to new replies.