Home Forums Plugin Support WP User Frontend Pro Editing custom post types in backoffice not working

This topic is: not resolved

This topic contains 36 replies, has 4 voices, and was last updated by  towhid 3 years, 12 months ago.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 37 total)
  • Author
    Posts
  • #44076

    Olivier
    Member
    Post count: 31

    Hi there,

    I have a custom post type (Plugin Types) with custom fields (Plugin ACF) that works with wpuf in frontoffice it creates and edits perfectly. But when I modify one custom post, it loops and creates thousands of custom post types based on the last one thus crashing my server.

    I deactivated your plugin and it seems to come from WPUF ๐Ÿ™

    Please help, thanks,

    Olivier

    #44130

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Oliver,

    Try to disable load script option and see what happen. To disable the settings please navigate to User Frontend->Settings-> General Options Tab->Load Scripts = (Unmark)Load scripts/styles in all pages.

    Please let me know the result.

    Thank you ๐Ÿ™‚

    #44282

    Olivier
    Member
    Post count: 31

    Hello Towhid,

    Nothing happens unfortunetaly. I had some custom post types who didn't have a form attached to them so I deleted them. But still I have the same problem…

    Olivier

    #44435

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Oliver,

    Can I get a screenshot of the custom post types? What does this custom post type do?

    Thanks

    #44491

    Olivier
    Member
    Post count: 31
    This reply has been marked as private.
    #44778

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Olivier,

    I have attempt to login to your site, but the site does not appear in my browser. I am getting a message “This webpage is not available”. Can you please check yourself.

    Thanks.

    #44808

    Olivier
    Member
    Post count: 31
    This reply has been marked as private.
    #44965

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Oliver,

    I am now successfully login in backend. Please allow me some time. Hope I will come back to you a right solution.

    Thanks

    #45031

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Oliver,

    I have looked up the site frontend and backend and I realized I need to clear more about the plan you are going to accomplish with custom post type, ACF and WPUF.

    Thanks

    #45050

    Olivier
    Member
    Post count: 31
    This reply has been marked as private.
    #45064

    Yves
    Participant
    Post count: 23

    I remember having encountered this same loop issue using ‘Pods' framework to create a content type.

    Yves

    #45258

    Olivier
    Member
    Post count: 31

    Yves, thanks for your idea. How did you solve it ?

    #45259

    Olivier
    Member
    Post count: 31

    Towid, do you think there is an issue because there is a PDF custom field for the CPT that is not in the wpuf form ?

    #45275

    Yves
    Participant
    Post count: 23

    Hi Olivier ๐Ÿ˜‰
    I didn't solve it yet,
    I am simply evaluating another frontend solution. Something that hopefuly will be more mature and better documented.

    Yves

    #45337

    towhid
    Participant
    Post count: 4505

    Hello Yves,

    I get the bug. I have to discuss this bug with our developer team. Please allow me some time. I will come back to you a right solution.

    Thanks

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 37 total)

The topic ‘Editing custom post types in backoffice not working’ is closed to new replies.