This topic contains 5 reply and 3 voices, and was last updated by Nayem 4 years, 2 months ago
Viewing 5 Posts - 1 through 5 (of 5 total)
Author Posts
August 22, 2015 at 12:08 am 68437
Nayem Hello, We are setting up Products with Variations using the latest version of Dokan. After creating attributes, it does create the product variations on the product. When we attempt to customize each variation (hitting the Pencil icon under "Action") to set images, sales prices, etc, the product variation pop-up window appears. We enter our information and hit save and the saving icon appears but never goes away. It always looks like it is saving. The product variation pop-up window does not disappear. We see that the page is returning the following error: Uncaught ReferenceError: wp_media_post_id is not defined(anonymous function) @ all.js:745 Going to all.js shows that it is referencing this line in the Dokan file: wp.media.model.settings.post.id = wp_media_post_id; If the Seller closes the window and refreshes the page, it does appear that the information has saved. After hitting the save button, it should automatically save and close the variation window. How can we fix this? Thanks.
August 22, 2015 at 6:34 pm 68616
Nayem Nayem

Hello Carlos,

I have to check in my side. Please allow me some time to check. I will be back to you soon.

Thanks.

September 3, 2015 at 9:55 pm 70405
Kenny Petrowski Kenny Petrowski

I think I’m encountering the same issue.

When I change any product to a ‘Variable product’ and try to save, I get an error message.

Any idea of how to resolve?

Thanks.

September 5, 2015 at 11:33 am 70511
Nayem Nayem

Hello Kenny,

Please create the variable in proper way. Read this documentation- http://docs.wedevs.com/add-variable-product/.

@carlos, Update your Dokan plugin to the latest version which is 2.4.4.

September 6, 2015 at 1:19 am 70588
Carlos Carlos

Hi Nayem,

We have upgraded to 2.4.4 and the issue is still occurring.

Regards,
Carlos

September 6, 2015 at 10:58 am 70599
Nayem Nayem

Please provide your login details by using this form: http://wedevs.com/provide-login-details/. I will have a look what is going wrong.

Thank you 🙂

Viewing 5 Posts - 1 through 5 (of 5 total)