Home Forums Plugin Support WP User Frontend Pro Errors in latest 2.2.2 update

This topic is: not resolved

This topic contains 6 replies, has 3 voices, and was last updated by  Sekander Badsha 4 years, 10 months ago.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #23079

    kiwi
    Participant
    Post count: 99

    After updating to the latest version this morning we are seeing lots of errors on WPUF pages.

    Every form, registration and Dashboard page now show the following errors:

    1. Uncaught ReferenceError: WPUF_Uploader is not defined
    2. Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found)
    (missing: /assets/js/upload.js)
    3. I'm also seeing code references to ‘ThemePunch GreenSocks Logs' which we dont use.

    How do we fix the errors and remove the references to ThemePunch?

    #23081

    juanopeth
    Participant
    Post count: 11

    I have a lot of errors when update the plugin, I returned the plugin to other version and everithing works again.

    #23092

    kiwi
    Participant
    Post count: 99

    Unfortunately rolling backwards doesn't resolve the problem. We need a solution to these issues in the latest version ๐Ÿ™‚

    #23109

    Sekander Badsha
    Member
    Post count: 2067

    Hello Kiwi and Juanopeth,

    First try deactivating and activating the plugin. See the issue remains or not.

    If this doesn't help, delete the plugin and re-upload and activate the plugin. This must help.
    Let me know if you feel any difficulties.

    #23143

    juanopeth
    Participant
    Post count: 11

    The update seems to have a conflict with the W3 Total Cache plugin. This error appear after the update and the backend don't work: Fatal error: Call to a member function using_index_permalinks() on a non-object in /home/emplear1/public_html/wp-content/plugins/w3-total-cache/lib/W3/SharedPageUrls.php on line 486

    I desactivate the W3 Total Cache and update the Wp User Frontend Pro and it works fine, but when I activate W3 Total Cache again, the error appears newly.

    #23174

    kiwi
    Participant
    Post count: 99

    Juanopeth and I are having separate issues caused by different problems I believe. Please log these in a separate support job so the guys don't get confused?

    The issues/errors I have are outlines above in the first comment. I am not having any conflict with W3 Total Cache and I have tried the resolve steps above with no success.

    Can Tareq please take a look for us. He still have login details for our site.

    Cheers
    Jason

    #23176

    Sekander Badsha
    Member
    Post count: 2067

    Hello Junopeth,
    I'm using 2.2.2 with w3 total cache. I am not getting any error.

    And Kiwi,
    Tareq is bit busy right now. Please provide your credentials here as a private reply. Our Private reply is safe. Only you and our moderators will be able to see it.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

The topic ‘Errors in latest 2.2.2 update’ is closed to new replies.