This topic contains 4 reply and 2 voices, and was last updated by Adam 5 years, 7 months ago
Viewing 4 Posts - 1 through 4 (of 4 total)
Author Posts
December 6, 2013 at 1:17 pm 13406
Adam Hi, I've found that since i upgraded to the pro version, that my posts aren't automatically being posted to facebook anymore when i use wp-user-frontend to post. I had another front end posting plugin installed on wordpress and if i switch back to that, posting to facebook works, or if i post manually via the wp-admin backend, it posts to facebook, but not via the wp-user-frontend. Please help, as this is critical to my site. I use the standard facebook for wordpress plugin
December 19, 2013 at 2:47 am 13796
Tareq Hasan Tareq Hasan

Hello Adam, sorry for such a late reply. As you’ve sent an email to us, I am posting my reply here.

– Were you using the free version of wp-user-frontend and facebook publishing was working?
– What other frontend plugin are you using?

Today I was testing with with facebook from admin panel and something dumb is happening. I always got an error while posting to facebook. So couldn’t test really. I’ll give it a shot tomorrow and will see what happens.

December 19, 2013 at 4:23 am 13800
Adam Adam

Hi Tareq

When I was using the free version of the plugin, it was working fine with posting to Facebook.
The other plugin (which I’ve reinstalled for now and still using ATM until this is fixed) is dd-site-post from another designer

Thanks, hopefully this can be fixed cause for plugin looks awesome, and will be awesome once it’s working with the Facebook plugin

Cheers
Adam

December 27, 2013 at 5:28 am 13955
Adam Adam

Hi Tareq,

I just watned to follow up on this with you. Has there been any progress
or an ETA for fixing this issue?

Thanks
Adam

March 5, 2014 at 4:46 pm 16201
Adam Adam

Any updates, i haven’t heard a single thing in almost 3 months! This is a bit rediculous considering i paid for this product and its not working properly!

Viewing 4 Posts - 1 through 4 (of 4 total)