This topic contains 10 reply and 3 voices, and was last updated by Joe F 5 years, 3 months ago
Viewing 10 Posts - 1 through 10 (of 10 total)
Author Posts
May 9, 2014 at 6:23 pm 20210
Joe F Hello, the file that is uploaded in user submitted posts is not showing up in the published post. It does show in the backend media library but it is not getting inserted into the posts.. Thanks
May 11, 2014 at 4:33 pm 20278
Oritro Ahmed Oritro Ahmed

Hello Dana,

Please confirm, Are you inserting the file into the post or uploading them separately? Both are different things.

We recently ran into a problem with wordpress 3.9, Which has been resolved. That causes a problem while inserting photo into the post. Its uploading all right. But not showing inside the editor. Are you facing the same problem?

May 11, 2014 at 8:25 pm 20287
Dana Dana

This is not an image insert problem. This is using the “upload file” button and trying to upload/insert a file (pdf, xls, etc) into the submitted post.. It is uploading fine into the backend library, but it is not being output in the submitted post..

May 11, 2014 at 11:12 pm 20290
Oritro Ahmed Oritro Ahmed

Dana,

First you need to understand, When you are uploading a file through the form, its going as a Custom field. First, Please make sure in the WPUF settings, you checked “show Custom field”. Otherwise it won’t show the attachment ! If that setting is checked, you will find the attached file like this, ( I tired it in Twenty Twelve )

May 11, 2014 at 11:26 pm 20291
Dana Dana

Ok I set it to show custom fields, but it posts the label in the submitted post even if they did NOT upload a file… Is there any way to only have it show only IF they upload a file??

See screenshot

Screenshot

May 12, 2014 at 10:28 pm 20353
Oritro Ahmed Oritro Ahmed

Hello Again,

Yes, seems like the logic for upload file availability is missing there. I’ve notified our Developer team. Should be Solved in short while !

May 18, 2014 at 10:43 pm 20660
Dana Dana

Hello Just wondering if there is any progress on this issue? Thank you..

May 23, 2014 at 9:53 am 20866
Dana Dana

Hello this is marked as resolved and I have not received a reply to any updates??

May 24, 2014 at 2:31 am 20904
Oritro Ahmed Oritro Ahmed

Hello Dana, Sorry for being late. We just released a New update with all the recent problem mentioned in the Support. Including the File upload Issue in WordPress 3.9.

You can find more Details here: http://wedevs.com/20900/quickfix-wp-user-frontend-pro/

May 24, 2014 at 8:38 pm 20946
Dana Dana

Hello, I have updated to the newest version but my problem mentioned above still persists. It still shows “File upload” on the user post even when no file is uploaded. Thank You and hoping for a fix soon.

June 11, 2014 at 11:29 pm 21811
Joe F Joe F

What’s going on with this?? — I’m having the same problem!

Viewing 10 Posts - 1 through 10 (of 10 total)