Home Forums Plugin Support WP User Frontend Pro Force Package is not working

This topic is: not resolved

This topic contains 11 replies, has 3 voices, and was last updated by  kcssm 5 years, 6 months ago.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Posts
  • #9672

    kcssm
    Participant
    Post count: 26

    I have set the Force Package Purchase in the payment setting and have created some packages but when I visit the post page, it asks for login and after I login, the form shows up. Actually it should force the user to purchase the package instead of showing the post form. I had tried in the free version and it was behaving just the opposite. Did I miss anything. Please help, we have bought the plugin so that we could get the support faster. Hoping for your help soon.

    Thank you,
    Sanam

    #9676

    Mahi
    Member
    Post count: 1555

    You can change that “Unauthorized Message” from form settings page.

    #9685

    kcssm
    Participant
    Post count: 26

    Hello Mahi,

    I have posted in another thread as well but as now we have bought the plugin I thought it would be best to post in the pro forum. So we are still having the same issue as before. Could you test it in our installation. Will post the login details in the next post below. Please help us solve this.

    The issue is we have set the “Force pack purchase” in Payments setting. We have created some packages and a form. Now when user visits our site, they are asked for login first to view the dashboard after that if they try to post through that form, they are forced to buy before seeing that post form. But as of now the users are seeing the form just by logging in the site even without buying the package. Hope you could solve this quick for us.

    Thank you.
    Sanam

    #9686

    kcssm
    Participant
    Post count: 26
    This reply has been marked as private.
    #9688

    Mahi
    Member
    Post count: 1555

    Hello,

    Its because, wpuf-pro use different short-codes and works different way.

    Follow these –

    1. Remove free and paid both version from site

    2. Install wpuf-pro only

    3. Create all necessary pages (post form,edit,dashboard,packages)

    4. Setup settings accordingly

    5. Now try.

    Documentation:http://docs.wedevs.com/wp-user-frontend-pro/

    #9707

    Mahi
    Member
    Post count: 1555

    You got it works?

    #9712

    kcssm
    Participant
    Post count: 26
    This reply has been marked as private.
    #9714

    Tareq Hasan
    Keymaster
    Post count: 2831

    You should've enabled charge posting, check it now.

    #9721

    kcssm
    Participant
    Post count: 26

    Thanks for looking into it. So as far as I have understood, once the use purchases the package, the form should be available to them, but still I am not getting the post from. And in the Transaction I see two transactions when I have just done one transaction and the values are also different. http://project1.wpsaga.com/wp-admin/admin.php?page=wpuf_transaction. Hoping for your further help.

    Thank you,
    Sanam

    #9724

    Tareq Hasan
    Keymaster
    Post count: 2831

    So seems like something is conflicting in your site. Hopefully I'll debug this as first thing in the morning.

    #9730

    kcssm
    Participant
    Post count: 26

    Thank you so much for looking into this. I have tested this in 2 different servers and 3 fresh installation of WordPress. We really need this.

    #9774

    kcssm
    Participant
    Post count: 26

    Hello Tareq,

    Any updates on this? Our client has been pushing on us. Please help us solve this fast ๐Ÿ™

    Thank you,
    Sanam

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)

The topic ‘Force Package is not working’ is closed to new replies.