Home Forums Plugin Support WP User Frontend Pro Form display code error – add featured image

This topic is: not resolved

This topic contains 12 replies, has 4 voices, and was last updated by  Nayem 4 years, 4 months ago.

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Posts
  • #35537

    Rachel
    Member
    Post count: 13

    On my form for users to add content instead of showing the upload image button for featured images, I now get a tweet button.

    Here is the code that is showing up minus the reffer url that would compromise the site
    <iframe id="wpuf-featured_image-pickfiles" scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" src="http://platform.twitter.com/widgets/tweet_button.2df3b13213b70e6d91180bf64c17db20.en.html#_=1422885902549&count=horizontal&id=wpuf-featured_image-pickfiles&lang=en&original_referer=XXXXXXXXXXXX" class="button file-selector wpuf_featured_image_176740twitter-tweet-buttontwitter-share-buttontwitter-count-horizontal" title="Twitter Tweet Button" data-twttr-rendered="true" style="width: 107px; height: 20px;"></iframe>

    There is also some rocket script running

    Please help me get my old upload image button back.

    Thanks

    #35549

    Jordan
    Member
    Post count: 1

    STOP SPAMMING ME. I AM NOT SUBSCRIBED TO THISFORUM. YOUR EMAIL PROVIDES NO UNSUBSCRIBE LINK. THERE IS 0 REASON I SHOULD BE SRECEIVING EMAILS. THIS KIND OF SOLICITATION IS ILLEGAL IN CANADA. ANY MORE EMAILS I WILL GET MY LAWYER TO CONTACT YOU. STOP SPAMING ME.

    #35613

    Sekander Badsha
    Member
    Post count: 2067

    Hello Jordan,

    I have removed your mail address from our mailing list. But I guess you are receiving the other mails from our forum.

    Please go to this link: http://wedevs.com/support/users/jordan-alexander00/subscriptions/

    You will find all the threads you are subscribed to. You will get the links to unsubscribe from that page.

    We are really sorry about inconvenience.

    #35616

    Nayem
    Moderator
    Post count: 6480

    Hello Rachel,

    I am not clear about your issue. Do you want the default upload button?. If you have changed those code in plugin file then you can replace the plugin then it will be same as previous.

    Thank you ๐Ÿ™‚

    #35674

    Rachel
    Member
    Post count: 13

    I have not modified the code at all. I want the default button.The form has been working fine for several months. I was testing it again this week and this is now what happens. For approx 2 or 3 seconds I see the default button as shown in the first screen shot. And then it changes to a weird tweet button and has the above code wrapped around it. I have tried removing the upload feature image from the form, and re-inserting it, but the error remains.
    Screen shot 1
    Screen shot 1
    Screen shot 2
    Screen shot 2

    #35690

    Nayem
    Moderator
    Post count: 6480

    Hello Rachel,

    You can replace the plugin to get this. If you can not replace this then you can provide your login details by using this form- http://wedevs.com/provide-login-details/. I will help you to replace the plugin.

    Thank you ๐Ÿ™‚

    #36582

    Rachel
    Member
    Post count: 13

    When you say replace the plugin – do I need to deactivate it, and reactivate it? Or completely remove it and re-install it?

    Thanks

    #36584

    Nayem
    Moderator
    Post count: 6480

    you can completely remove it and re-install it.

    #36591

    Rachel
    Member
    Post count: 13

    I deactivated the plugin in – deleted it via ftp. Downloaded a new version from this website and re uploaded via ftp.
    I then re-activated the plugin.

    I still have the same issue

    #36592

    Nayem
    Moderator
    Post count: 6480

    Please try with a default theme like twentytwelve or twentythirteen.

    #36593

    Rachel
    Member
    Post count: 13

    OK – I deactivated all my plugins and then reactivated them one at a time.

    The first plugin I reactivated after WP-User Frontend pro was Jetpack….so I believe there is a conflict with this plugin.

    I'm going to investigate to see if I can see which module is causing the problem

    #36594

    Rachel
    Member
    Post count: 13

    It's the Jetpack – Extra Sidebars widget that is causing the conflict.

    I'll see if I can get by without using this – but you may want to investigate it further.

    #36597

    Nayem
    Moderator
    Post count: 6480

    Hello Rachel,

    I am very glad to know that you have figured it out.

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)

The topic ‘Form display code error – add featured image’ is closed to new replies.