This topic contains 6 reply and 2 voices, and was last updated by Tareq Hasan 6 years, 4 months ago
Viewing 6 Posts - 1 through 6 (of 6 total)
Author Posts
May 30, 2013 at 7:53 am 4328
Tareq Hasan I created a form on my dev site and inserted it into a page. The URL is below: http://www.urlgone.com/e462a1/ However, it doesn't seem to work. It is supposed to redirect the user to a page afterwards (it doesn't), and the post never makes it to backend for me to approve. You can see the form settings here: http://i.imgur.com/o1lVmfH.jpg Thanks.
May 30, 2013 at 7:59 am 4329
Tareq Hasan Tareq Hasan

Can you try disabling disqus? Seems like it’s messing up.

May 30, 2013 at 8:50 am 4332
kurdi kurdi

First I disabled comments/trackbacks on the page, since I don’t want them to be there anyway, and nothing changed.

Then I went ahead and disabled Disqus on the dev site (although I cannot afford to do that on the live site, since Disqus is now integral to the site), and … again, nothing changed.

You can see it for yourself in the above link. I have not re-enabled it.

May 30, 2013 at 8:55 am 4333
Tareq Hasan Tareq Hasan

There are many JS errors, can you see that?

May 30, 2013 at 8:57 am 4334
kurdi kurdi

How do I see that? Sorry, I am not too proficient with JS.

May 30, 2013 at 9:07 am 4335
kurdi kurdi

Ok, I looked it up in Google, figured out how to get the JS console, and saw lots of errors. I then looked up my live site and there weren’t nearly as many. So I disabled a plugin (sliderdeck2 premium) and … now the form does work.

May 30, 2013 at 9:31 am 4336
Tareq Hasan Tareq Hasan

Cool

Viewing 6 Posts - 1 through 6 (of 6 total)