This topic contains 4 reply and 2 voices, and was last updated by cat555 6 years, 4 months ago
Viewing 4 Posts - 1 through 4 (of 4 total)
Author Posts
June 7, 2013 at 10:23 am 4647
cat555 I have just installed WP User Frontend Pro. When I use the Form Editor in Wp-Admin and add all my form elements to a form it works fine. I can create and edit posts via the front end. But When I go back into the WP Admin Panel and Edit the Form template all my form elements are removed and setting are reverted back to default. My form is not deleted it still there in the list of forms with the same form id.
June 7, 2013 at 4:27 pm 4656
Mahi Mahi

If you edit form fields from WP Userfrontend settings it will reset your existing form, and you will loose that fields elements.

Same for the form template.

June 8, 2013 at 9:26 pm 4679
cat555 cat555

Mahi,
I’m really confused. How do I edit my form settings e.g. Notification To Email without losing my existing form elements. As every time I go back into my form I have created all my elements have been removed.

June 8, 2013 at 9:37 pm 4682
Mahi Mahi

Can you please try to deactivate other plugins ? it sounds weird, but can be conflict issue with other plugin.

Also, every-time you update any element(s) make sure you click on UPDATE button.

June 10, 2013 at 7:18 am 4721
cat555 cat555

Thanks Mahi,
Found the conflict: Simple Mail Address Encoder

Works now when I de-activate the email encoder plugin.
Thanks

Viewing 4 Posts - 1 through 4 (of 4 total)