This topic contains 4 reply and 4 voices, and was last updated by Dawn 5 years, 3 months ago
Viewing 4 Posts - 1 through 4 (of 4 total)
Author Posts
July 3, 2014 at 3:28 am 22821
Dawn Since the latest update, whenever I update a form any HTML keeps adding backslashes. For example: Describe <i>clearly and unambiguously</i> what you will undertake for this service <a href=\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'#\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\' class=\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'tooltip\\\\\\\\\\\\\\\'><img src=\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"/images/icons/help-image.png\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" width=\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"16\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"><span><img class=\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"callout\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" src=\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"/images/icons/callout.gif\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"> Help!
July 3, 2014 at 1:53 pm 22860
ced ced

Same for me.
For the field’s labels in admin and frontend.

July 3, 2014 at 1:56 pm 22861
ced ced

Each time the form is saved, it add several backslashes before a “‘”.

July 4, 2014 at 3:46 pm 22919
Tareq Hasan Tareq Hasan

Adding it to the issue list, will be fixed ASAP 🙂

July 7, 2014 at 3:36 am 23077
Dawn Dawn

I’m having the same problem. Looking forward to the fix.

Viewing 4 Posts - 1 through 4 (of 4 total)