Home Forums Plugin Support WP User Frontend Pro I have some questions..

This topic is: resolved

This topic contains 7 replies, has 3 voices, and was last updated by  Nayem 4 years, 5 months ago.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #32097

    Kim
    Member
    Post count: 20

    1. I didn't check Comment Status and i submitted new post so i couldn't submit comments and i changed Comment Status ‘yes' and i saw post again but it is still not possible to submit comments..

    2. I'm using Post Body field to link url of videos because it is only possible to show video on page and i added Textarea field to make user write description. but it shows square spot and i want to delete this.
    Is there any good solutions about these?
    thank you.

    #32117

    Nayem
    Moderator
    Post count: 6480

    Hello Kim,

    1. After changing comment status you will see the change in your next post. Example- You posted a post without enabling comment and then you have enabled comment option. You can not add comment in that post you have already posted. After changing the comment status you can submit comment in the next post.

    2. Please provide a screenshot to see that whats going wrong here.

    Thank you ๐Ÿ™‚

    #32162

    Kim
    Member
    Post count: 20

    I used textarea and wrote down word but it shows like this screenshot array array array and i just want to show only my word not that square spot and : <- this
    first problem is solved ๐Ÿ™‚
    Thank you
    —–Original Message—–
    From: “weDevs Team”<support@wedevs.com>
    To: <wlchfl@naver.com>;
    Cc:
    Sent: 2014-12-11 (๋ชฉ) 13:54:07
    Subject: Re: [weDevs] I have some questions..

    Nazmul Hassan Nayem wrote:

    Hello Kim,

    1. After changing comment status you will see the change in your next post.
    Example- You posted a post without enabling comment and then you have enabled
    comment option. You can not add comment in that post you have already posted.
    After changing the comment status you can submit comment in the next post.

    2. Please provide a screenshot to see that whats going wrong here.

    Thank you <img
    src=”http://wedevs.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif” alt=”:)”
    class=”wp-smiley”>

    #32758

    Sekander Badsha
    Member
    Post count: 2067

    Hello Kim,

    How are you doing? You did not provide any screenshot about your second problem. Maybe you replied from your email.
    Please upload the screenshot anywhere in the web and provide the download link here. ๐Ÿ™‚

    #32829

    Kim
    Member
    Post count: 20

    http://www.musicsoon.com/2014/12/21/pinocchio-ost-when-you-wish-upon-a-star-piano-cover/

    I used textarea and wrote down words but it shows like this in the link and this not works line break. Also the spot and Description is showing, i want to delete it,
    Thank you

    #32872

    Nayem
    Moderator
    Post count: 6480

    Hello Kim,

    I think there is a problem in your theme css file. So, you need to edit your theme style to fix this. You can use inspect elements to find out the style.

    Thank you ๐Ÿ™‚

    #34182

    Kim
    Member
    Post count: 20

    why is this solved?

    #34184

    Nayem
    Moderator
    Post count: 6480

    Hello Kim,

    You did not post any reply in last 3 weeks. For that i have marked this topic as resolve. If you have still facing any problem then you can create a new topic.

    Thank you ๐Ÿ™‚

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

The topic ‘I have some questions..’ is closed to new replies.