This topic contains 12 reply and 2 voices, and was last updated by Steve Kim 4 years, 8 months ago
Viewing 12 Posts - 1 through 12 (of 12 total)
Author Posts
February 23, 2015 at 10:14 am 37365
Steve Kim Hi. So, the image upload (Feature image) works fine on Chrome, or other browsers. however on the iphone using Safari, it does not work. What change does the plupload need in order for the safari to work? Thank you
February 23, 2015 at 11:04 am 37373
towhid towhid

Hello Steve,

Please let me know are you getting any error while uploading image?

Thank You 🙂

February 23, 2015 at 11:06 am 37374
Steve Kim Steve Kim

Hi.

Well, there is no error, in fact, nothing shows up.

So, for example, on the iPhone, when I use Chrome browser, when I click “Featured Image” button, then the “take image” or “Choose from gallery” options show up.
However, on the same phone, when I use Safari browser, simply nothing happens as if the button does not work.

February 23, 2015 at 11:13 am 37378
towhid towhid

Hello Steve,

Can you please send me the site link with the post form. I have to check.

Thank You 🙂

February 23, 2015 at 11:34 am 37381
Steve Kim Steve Kim This reply has been marked as private.
February 23, 2015 at 11:50 am 37385
towhid towhid

Hello Steve,

I have tried to upload image on iPhone’s Safari browser and I have successfully done. Here is the screenshot below:
http://postimg.org/image/i1n2cdaod/

Thank You 🙂

February 23, 2015 at 11:56 am 37386
Steve Kim Steve Kim This reply has been marked as private.
February 23, 2015 at 12:07 pm 37388
towhid towhid

Login credential which you sent is not working for me. Can you please send me easy login details for test purpose.

February 23, 2015 at 12:11 pm 37391
Steve Kim Steve Kim This reply has been marked as private.
February 23, 2015 at 12:24 pm 37393
towhid towhid

Hello Steve,

After Enter the user name and password field when I had clicked Login button nothing works for me. At lest it should go to redirect to post form. Can you check that issue? After then I can check the image upload issue.

Thank You 🙂

February 23, 2015 at 12:26 pm 37394
Steve Kim Steve Kim

Actually, it works fine now on my phone lol.

Sorry for the trouble!

Thank you tho! =)

February 23, 2015 at 12:30 pm 37396
towhid towhid

Hello Steve,

I am glad to know the problem has solved. I am going to mark the topic as resolved.

Thank You 🙂

February 23, 2015 at 12:31 pm 37397
Steve Kim Steve Kim

Thank you!

Viewing 12 Posts - 1 through 12 (of 12 total)